Tariceanu sustine abrogarea "ordonantei Dragnea": Romania se afla intr-un blocaj grav

Tariceanu sustine abrogarea “ordonantei Dragnea”: Romania se afla intr-un blocaj grav

Maretii conducatori ai coalitiei de guvernare semnalizeaza abrogarea ordonantei de guvern care decriminalizeaza anumite infractiuni prin modificarea codului penal. Drept urmare si Tari’ a simtit nevoia sa se exprime in acest sens si sa faca apel la un viitor consens.

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE si al Senatului, sustine solutia abrogarii ordonantei de urgenta pentru modificarea Codului Penal si acuza anumite institutii de abuz de putere.

“Eventuala adoptare a deciziei de abrogare a ordonantei ne va permite sa avem o discutie serioasa cu segmente largi ale societatii si cu intreg spectrul politic despre cum ne construim viitorul ca tara. Romania se afla intr-un blocaj grav din cauza abuzului de putere al anumitor institutii si autoritati si va fi nevoie de o abordare lucida si nepartizana pentru a gasi o rezolvare la aceasta problema. De aceea voi propune de indata tuturor celor interesati, partide, reprezentanti ai societatii civile, mediul economic sa ne asezam la aceeasi masa”, scrie Tariceanu pe Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro