Dragnea, referitor la gratiere: Astept ca guvernul sa-si asume raspunderea

Liviu Dragnea anunta retragerea ordonantei de modificare a codurilor penale

Liviu Dragnea anunta ca vrea retragerea OUG pentru modificarea Codului Penal intr-un interviu pentru dcnews.ro. Totul depinde, insa, de premierul Sorin Grindeanu. Motivul ar fi acela ca membrii PSD nu mai pot fi tinuti in frau si ca de-abia asteapta sa le arate ochelaristilor care protesteaza in toata tara, cum se face un miting. 

Zice Dragnea ca aproape un milion de luptatori socialisti ii vor infrunta pe amaratii astia care rabda de frig ca sa protesteze impotriva ordonantei date pentru binele domniei sale.

”Pot spune ca membrii si simpatizantii PSD nu mai pot fi tinuti in frau, oamenii vor sa iasa in strada pentru a-si exprima dezaprobarea profunda fata de miscarea de inspiratie sorosista la care asistam. Partidul se organizeaza singur. Simt ca nu voi mai putea sa tin in frau, de la centru, presiunea din organizatiile din tara, care pot aduce in strada, la Bucuresti, aproape un milion de oameni.

Ca urmare, am decis sa ma intalnesc cu partenerii de coalitie si cu premierul pentru a le propune o solutie de iesire din impas. Oameni responsabili fiind, nu putem asista la sfaramarea Romaniei din cauza iresponsabilitatii presedintelui Iohannis. Votantii PSD sunt extrem de nervosi, fiind constienti de valoarea votului lor si pentru ca suntem impiedicati sa punem in practica programul propus.

O alta sursa de enervare este punerea in circulatie de zvonuri potrivit carora premierul va fi chemat la ancheta. O sa propun o solutie de stingere a conflictului pe care sper s-o accepte premierul in legatura cu OUG. Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, daca premierul accepta. Cu speranta ca acest lucru ii va convinge si pe membrii si simpatizantii nostri sa nu iasa in strada, escaladand tensiunile.

Nu vreau sa existe in conflict romani contra romani si sa se rupa Romania in doua. Pentru ca nu se mai poate discuta cu argumente rationale, ci ne confruntam cu o masina de dezinformare incredibila in timp ce Romania are nevoie de liniste si stabilitate pentru a putea inainta spre prosperitate, dezvoltare si democratie”.

Sursa: stiripesurse.ro

3 thoughts on “Liviu Dragnea anunta retragerea ordonantei de modificare a codurilor penale”

 1. “Lasand gluma la o parte, cred dl. Liviu Dragnea merita facut erou national ( acest modern vasile roaita) pentru ca a reusit singur ce n-au putut sa faca o armata de oameni pana 2017 : el a bagat PSD -ul in groapa si i-a semnat certificatul de deces. Bravo Dragnea! Ti-a iesit !
  Daca, prin absurd, astazi as fi in echipa de conducere a PSD as face cateva lucruri rapide :
  – as izola instantaneu competenta de decizie a lui Liviu Dragnea si as incepe procedurile de demitere a acestuia .
  – as anunta imediat re-discutarea in Parlament a ordonantelor si le-as scoate acum din statutul de OUG .
  – l-as demite imediat pe acest simulacru de ministrul al Justitiei si as elibera imediat scena politica de cosmin stefanescu si celelalte vuvuzele de enervante . Si i-as inlocui cu oameni cerebrali, inteligenti si educati .
  – as sugera CNA-ului sa administreze amenzi maxime pentru toate posturile TV care au transmis minciuni .
  As incepe guvernarea Statului conform promisiunilor electorale .
  Asa sa va ajute Dumnezeu !”

  Like

Comments are closed.