Dragnea: "Am dat ordonantele noaptea pentru ca asa lucram noi, hotii: noaptea"

Dragnea: „Am dat ordonantele noaptea pentru ca asa lucram noi, hotii: noaptea”

“Dar de furat, o sa va furam si ziua, nu e problema, ca incepand de maine dimineata hotia nu se mai pedepseste. Deocamdata nu pot da mai multe amanunte, dar daca credeti ca asta rezolva ceva, mai dau 100 de lei la pensii, sa se bucure lumea la Antena3. Hai ca va las sa protestati, eu ma duc sa ma culc ca maine furam devreme.”

Sursa:kmkz.ro

Anunțuri

3 comentarii

  1. MIHAI GORE, consilier judetean PSD in Ialomita, anunta ca demisioneaza din PSD, in urma ordonantei de dezincriminare a unor fapte de coruptie. El isi va pierde si mandatul de ales judetean.
    DANIEL ŞANDRU, fost rector al Universitatii Petre Andrei din Iasi, si-a prezentat miercuri demisia, precizand ca recurge la acest „gest de onoare” deoarece premierul Grindeanu a transformat „serviciul public intr-un serviciu dedicat intereselor personale ale unor politicieni cu probleme de natura penala”. El anuntat pe Facebook ca va iesi miercuri seara in strada.

  2. Unul dintre membrii vechi ai PSD Maramures, Calin Andrei Tuns, fost consilier judetean din partea acestui partid, publica un mesaj de revolta fata de actiunile liderilor PSD de la Bucuresti. El isi anunta cu aceasta ocazie si demisia din partid. Zice pesedistul „Dragnea, Grindeanu si Iordache nu sunt liderii mei! Au bagat pumnul in gura poporului roman”
    Aurelia Cristea, fost parlamentar şi ministru delegat pentru dialog social şi relaţia cu societatea civilă în perioada martie – decembrie 2014, şi-a dat demisia din PSD, partid în care se înscrisese în 1996. Fosta ministră afirmă că a luat această decizie după o „noapte neagră” pentru România. „Iar eu nu pot acorda girul meu, chiar din calitatea de membru, unui grup infracţional aflat vremelnic în fruntea PSD şi , din păcate, al ţării.
    Adrian Ionuţ Gâdea şi-a dat demisia din funcţia de deputat PSD. Acesta a informat miercuri Biroul permanent al Camerei Deputaţilor că începând cu data de 27 ianuarie îşi depune demisia din calitatea de deputat, informează agerpres.ro.

Comentariile sunt închise.