ANP | Planificare estimativa testari psihologice

ANP | Planificare estimativa testari psihologice

ANP publica planificarea estimativa a testarilor psihologice pentru concursurile pe posturile vacante din penitenciare anuntate in 2016. Cel mai probabil vor fi reluate si concursurile anuntate in acest an, bugetul fiind aprobat.

Anunțuri

12 comentarii

  1. Este o practica mostenita si transmisa din tata-n fiu la nivelul sistemului anp de a favoriza persoana dorita pentru ocuparea unei functii! Au fost zeci de concursuri in care s au dat subiecte in afara bibliografiei, si in care s a constatat brusc dupa proba scrisa, ca s a gresit . .Realitatea este alta, in situatia in care se anuleaza un subiect, candidatii primesc 1 punct sau doua ,moca ,in functie de „baremul „stabilit. Ideea e ca incompetentul din carti trebuie ajutat sa atinga pragul de 7, lasand la o parte punctele umflate.Lucrarile celorlalti candidati, care au nota peste favorit sunt corectate cu grija de catre membrii comisiei, sub privirile pofticioase ale observatorilor de paie..ai anp -ului …Ma intreb ce au facut acestia din urma cu multiplele sesizari primite de la pagubiti ,pe aceasta tema. Probabil au ajuns la cosul de gunoi… sesizarile…Despre anp nici nu mai vorbim….De ce nu sunt sanctionate comisiile si nu se vor indreptate lucrurile? Stim raspunsul…….

    1. si acum ma intreb…ce se intampla daca aceasta comisie foarte competenta gresea 5 subiecte?se acorda 5 puncte din oficiu?

  2. Buna ziua.Despre concursul de agent contabil financiar desfasurat recent la CR Buzias nu aveti de spus nimic?Este totul in regula dupa parerea dumneavoastra?

      1. Comisia de concurs,cea vesnic incompetenta,a dat la proba scrisa un subiect care nu se afla in metodologie,acel subiect era punctat cu 1 punct.dupa ce toti candidatii au fost respinsi,sa constatat aceasta eroare si au luat decizia de a acorda 1 punct in plus tuturor candidatilor (ceea ce nu mi se pare corect deoarece nimeni nu poate garanta ca acei candidati ar fi stiut subiectul care ar fi trebuit sa fie dat).dupa acordarea acelui punct „din oficiu”,toti candidatii au ramas respinsi,dupa perioada de contestatii,candidata care avea nota 6.88 dupa acordarea acelui punct a primit nota 7.13 ca doar de data aceasta trebuia ocupat locul NEAPARAT,ceea ce nu mi se pare normal,deoarece la contestatii foarte rar se creste nota atat de mult si la nici un concurs nu s-au acordata 2 puncte din oficiu ceea ce mi se pare o discriminare.dupa parerea mea concursul trebuia reluat cand sa descoperit acea greseala a comisiei…care probabil a fost considerata din nou „o greseala umana”

  3. Buna ziua!Am o intrebare,daca ma puteti ajuta:sunt inscrisa pentru agent operativ sesiunea octombrie.La momentul depunerii dosarului ,rezultatul testarii psihologice(admis) era valabil,acesta urmand sa expire in decembrie.Stiti cumva daca voi fi programata pentru o noua testare sau rezultatul testarii trebuia sa fie valabil in momentul inscrierii?Multumesc frumos!

Comentariile sunt închise.