Dragnea are o condamnare cu suspendare. Azi tocmai a avut o prima infatisare la intr-un alt dosar penal. O posibila viitoare condamnare ar fi musai cu inchisoare. Coincidenta, ministrul Dragnache de la justitie – un nimeni din Caracal –  propune gratierea pedepselor cu suspendare si incearca sa-l scape si de dosarul asta dezincriminand faptele pentru care este trimis in judecata presedintele pesedeu. Cam pe fata smenul?!

Sigur ca ei neaga. Sigur ca se fac ca nu inteleg ori ca nu stiu despre ce e vorba. Evident ca le-ar conveni sa se ascunda intr-o masura mai larga de care sa beneficiezi si alti infractori si ca pot sa-si contruiasca pretexte pentru asta. Doar ca oamenii nu prea sunt prosti. Poate c-au votat pesedei din lipsa de optiuni, dar cu siguranta n-o sa se si lase prostiti. De unde si cei 100.000 care-au iesit in strada duminica trecuta.

Sentinta in dosarul lui Liviu Dragnea s-a amanat pentru 14 februarie, insa liderul PSD a iesit extrem de revoltat de la audieri. Dragnea spune ca declaratiile martorilor DNA “sunt dictate, cusute cu ata alba”. Seful social-democratilor a spus ca legea gratierii nu i-a fost dedicata.

Liviu Dragnea: Ce gratiere sa ma ajute? Nu ma ajuta nicio gratiere!

Stiu ca avem o Curte Constitutionala care a adoptat o decizie. Daca iesim in strada pentru a protesta fata de o decizie a Curtii, si asta e o optiune. Nu ma ajuta pe mine personal. Eu am inteles de la DNA ca este o problema cu 15.000 de dosare. Nu cred ca sunt toate ale mele.

Vreau sa aduc si eu martori sa vedem daca si acest proces va merge pe declaratii mincinoase obtinute in conditii suspecte la DNA. Eu m-am uitat pe toate declaratiile cu mare atentie. Se vede ca declaratiile sunt dictate, cusute cu ata alba. Vorbim despre o doamna cu care se pare ca s-a facut o intelegere.”, a spus liderul PSD la iesirea de la ICCJ.

Sursa: stiripesurse.ro