Iohannis: solicit Guvernului sa abandoneze demersurile privind gratierea

Iohannis: solicit Guvernului sa abandoneze demersurile privind gratierea

Presedintele Iohannis reactioneaza la protestele din strada, evident in linia propriei agende politice.

Presedintele Klaus Iohannis ofera o noua reactie pe tema proiectelor de gratiere si de modificare a Codului Penal. Dupa protestele de duminica seara, seful statului afirma ca vocea oamenilor nu mai poate fi ignorata si cere Guvernului sa abandoneze demersurile.

„Guvernul nu poate sa treaca peste vointa cetatenilor, care este suverana. Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorata! O democratie solida este una in care majoritatile nu abuzeaza de drepturile lor doar pentru ca detin, vremelnic, puterea. Solicit Guvernului sa abandoneze demersurile privind gratierea si modificarea Codurilor penale. Romania are doar de pierdut din prelungirea acestei situatii care a scos zeci de mii de romani in strada”, afirma Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro

Anunțuri

3 comentarii

  1. Bine ca au ieșit in strada câteva mii de cetățeni care sunt nemulțumiți acum, dar care, in marea lor majoritate au dormit in 11.12, preferând sa stea acasă. Acum le pute….și brusc, acum ei contează….trebuie sa se țină cont de părerea lor! Când a fost investit Trump au protestat in strada câteva milioane de cetățeni americani democrați și nu s-a mai isterizat nimeni! Nu este suverana voința cetățenilor care au ieșit in strada, intr-o democrație este suverana voința cetățenilor exprimata prin vot!

Comentariile sunt închise.