Dragnea si le-a uitat pe cele de tinere de minte. D-aia uitase de proiectele gratierii pe care tot el le-a pregatit. Drindeanu si Dragnache si-au uitat pastilele de bun simt. D-aia se fac ca nu inteleg ca nu-i in ordine sa faci gratieri pe sest si sa-l incluzi si pe sefu’ in categoria asta. Iar cei din categoria Codrin Stefanescu si le-au uitat pe cele de contact cu realitatea. Drept urmare vad comploturi si caini paltiti de Soros si mai stiu eu cine ca sa nu fie de acord cu manevra pesedista.

Nu mai spun ca au argumentul asta tampitel potrivit caruia daca au castigat alegerile pot face orice tampenie. Argumentatie de escroc de duzina: iti castiga increderea si i se pare normal sa te prosteasca.

Codrin Stefanescu a avut o iesire furibunda la Romania TV in urma protestelor care au avut loc duminica seara in toata tara. Secretarul general al PSD face apel la calm catre simpatizantii PSD care, conform spuselor acestuia, cer din ce in ce mai intens organizarea unui protest de sustinere a social-democratilor.

“O putere oculta din Romania nu vrea sa recunoasca votul din 11 decembrie. 9 din 10 romani habar n-aveau despre legea gratierii. S-a strans un numar mare de oameni si toti cred ca manifesteaza impotriva legii gratierii.

Sursa: Romania TV