Directorul Penitenciarului Craiova, Adrian Becheanu, condamna gratierea initiata de Florin Iordache ca fiind netransparenta, neobiectiva si ilegala

Directorul Penitenciarului Craiova, Adrian Becheanu, condamna gratierea initiata de Florin Iordache

Directorul Penitenciarului Craiova, Adrian-Cristian BECHEANU, condamna proiectul de gratiere initiat de ministrul Justitiei Florin IORDACHE ca fiind netransparent, ilegal si cu dedicatie. Potrivit comisarului sef de penitenciare Adrian-Cristian BECHEANU, gratierea nu se bazeaza pe argumente reale, fiind lipsita de o analiza obiectiva in ceea ce priveste reducerea spraaglomerarii din penitenciare.

Adrian-Cristian BECHEANU, directorul Penitenciarului Craiova, considera ca proiectul de O.U.G. pentru gratierea unor pedepse nu rezolva problema supraaglomerarii din penitenciare, catalogandu-l lipsit de eficienta, singura concluzie verosimila fiind aceea ca scopul proiectului initiat de ministrul Justitiei Florin IORDACHE este de a favoriza anumite persoane condamnate.

Opinia directorului Penitenciarului Craiova, Adrian-Cristian BECHEANU,  potrivit careia gratierea nu poate face obiectul unei ordonante de urgenta, se raliaza conducatorilor celorlalte institutiile ale statului, asociatiilor profesionale si organizatiilor neguvernamentale care reclama lipsa de transparenta a ministrului Justitiei Florin IORDACHE, dar si lipsa unei nevoi sociale stringente care sa justifice gratierea prin ordonanta de urgenta.

Anunțuri

10 comentarii

 1. Și un citat din spusele dansului nu apare pe nicăieri? Doar ca a zis asta? Cum aflam și noi de pe acest blog cum s-a exprimat domnul comandant mai exact legat de aceasta ordonanța, sau sunt doar speculații?

  1. Pai, de ce sa cititi si dvs spusele dlui Becheanu,daca le-a citit dl Dorobantu?Adica…. puneti la indoiala ce-a citit domnia sa?

  2. Super tare!!! Probabil că a vorbit şi el într-o pungă…e mai bun decât nimic

  1. Daca este adevarat ca a sustinut asta, de data asta ar trebui sa apreciem ca spune ce gandeste. Chiar daca prezentarea pozitiei sale, facuta aici, este cu intentia de a-i crea probleme.

  1. Le ia și el pe rând. După ce vom trimite oficial prin adresa asumată ministrului Justiției punctul de vedere al directorului Adrian-Cristian BECHEANU, vom trece și la dezbaterea Legii 293/2004.

  2. daca te uiti putin, dl becheanu vorbeste de ceva despre care nu vorbesc favoritii tai, poate pe ei ar trebui sa-i intrebi de legea respectiva…

Comentariile sunt închise.