Avea si tabara Dragnea un aliat mai cu plamani. Nu cu minte, e drept, dar gata sa urle oricand. Ei bine chiar si asta zice ca ordonantele sunt cu dedicatie.

Latifundiarul Gigi Becali are o reactie extrem de dura impotriva Guvernului pentru Ordonanta gratierii. El sustine ca acest “OUG este cu dedicatie pentru politicieni. Tocmai oamenii care trebuie nu vor scapa din inchisoare (…) Nu toti oamenii pot fi prostiti de Dragnea, de aia ies oamenii in strada.”.

Gigi Becali a spus ca-si va sustine punctul de vedere in fata ministrului Justitiei, la dezbaterea organizata pe cele doua Ordonate. “Voi spune tot ce am de spus. Nu e posibil asa ceva!”, a tunat Gigi Becali.

Latifundiarul sustine ca din experienta sa personala a inteles ca marii vinovati pentru situatia din penitenciare sunt directorii puscariilor, pentru ca acestia nu respecta legile.

“Eu stiu ce se intampla in puscarii. Tot ANP jos! Astia sunt criminali! Au crima in sange! Toti directorii trebuie dati jos, astia sunt niste criminali. Problema in puscarii este cu combinatiile pe care le fac directorii din puscarii. Ei nu respecta legea si va mai spun ceva: marea problema este la mancare. Directorii fac tot felul de intelegeri cu tot felul de comercianti, care pe urma le platesc lor spaga. Asta fac directorii de penitenciare”, a mai spus Becali.

Gigi Becali a criticat foarte dur si faptul ca s-au micsorat pedepesele pentru abuzul in serviciu.

“Au facut din abuzul in serviciu cea mai mica infractiune. Au schimbat la abuzul in serviciu si l-au redus la 3 ani. Ba, suntem nebuni la cap! Cum sa pui abuzul in serviciu la cea mai mica pedeapsa? Adica fura tu ministru sau prim-ministru 100 de milioane de euro, ca orium iti dam 4 ani si jumatate si apoi te gratiem. Ba, voi sunteti nebuni! In ce tara traim? Ei au facut oamenii sa iasa in strada, ca ei nu ieseau, dar i-au enervat pe oameni (…) Nu toti oamenii pot fi prostiti de Dragnea, de aia ies oamenii in strada”, a mai precizat Gigi Becali.

Sursa: stiripesurse.ro