Manipulare ordinara si abuz de minciuna in televiziunile de buzunar ale patronilor detinuti

Manipulare ordinara si abuz de minciuna in televiziunile de buzunar ale patronilor detinuti

Gratierea detinutilor din penitenciare a devenit o problema nationala. De retinut este ca opinia publica si institutiile statului nu blameaza institutia gratierii, ci acuza modalitatea lipsita de totala transparenta a Guvernului de a o pune in aplicare. Nu mai intru pe fondul problemei deoarece aceasta a fost dezbatuta deja de asociatii profesionale, organizatii neguvernamentale si de institutiile statului.

Guvernul are nevoie de orice pretext pentru a-si justifica mizerabil lovitura data sub centura statului de drept si apeleaza cu nerusinare la televiziunile de buzunar ale patronilor detinuti in penitenciare. Justitia s-a mutat la TV, unde moderatori ipocriti si fosti detinuti fac procese de intentie specialistilor in domeniu, mocirlind imaginea institutiilor statului, doar pentru a-si atinge scopul ocult. Angajatii din penitenciare au devenit „tortionari” si „infractori” la comanda infractorilor beneficiari de gratierea „dragnea”.

Propaganda mincinoasa din platourile televiziunilor care nu are la baza o minima informare cu privire la realitatea din penitenciare (activitati, conditii de detentie, legislatie), si opiniile fostilor detinuti precum Miron COZMA (acuzat de infractiuni contra umanitatii) si Gigi BECALI (condamnat pentru schimburi ilegale de terenuri cu MApN) devin argumente menite sa sprijine Guvernul in lovitura data democratiei din Romania. Cand legea e de forma, exceptiile guverneaza.

Publicat de Penitenciare INFO

Sindicalist

3 gânduri despre „Manipulare ordinara si abuz de minciuna in televiziunile de buzunar ale patronilor detinuti

    1. In seara asta lab 1 se reunesc cu repeziciune,iepuroiul cel orb şi c.a.p.t inimä zburdalnicä iar la latrina 3 e convocatä de urgențä marioneta grindeanu.Dacă nu semneazä condica la Rusia Tv Dragnea va fi prin oraş sa anunte cresterea pensiilor si salariilor cu 100 de lei … In tot acest timp oamenii destepti şi oneşti īşi väd de treabä…

      Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: