Ordonanta gratierii - politica si justitie

VIDEO | Politica si justitie

Cei de la B1TV ma tot pacalesc c-o sa putem discuta serios despre penitenciare. Vina mea ca-i cred. Astazi dl. Nicolicea, psd-ist de frunte, a fost in rolul lui Becali. Altfel, dezbaterea ar fi putut fi interesanta.

Anunțuri

5 comentarii

  1. După ce jignit prezentatoarea, aceasta i-a spus pesedistului Nicolicea să plece din emisiune, dar acesta a refuzat. Trei bărbaţi din staff-ul tehnic al televiziunii l-au înconjurat apoi pe politician cerându-i acestuia să plece. Pesedistul Eugen Nicolicea a insistat că nu vrea să plece pentru că nu are de ce şi nu a vrut să dea jos de pe sacou lavalierele.

  2. Nu-l mai jigniţi pe Becali….e parfum pe lângă deputatul Nicolicea care a fost ales, din păcate, de unii dintre noi…

  3. Deputatul PSD, Eugen Nicolicea, a jignit grav românii din diaspora la o emisune în direct difuzată vineri 23 de cembrie de Mocirla 3. Acesta i-a comparat pe votanţii din străinătate, care au stat la cozi interminabile la alegerile prezidenţiale din 2014, cu hoţii e buzunare din autobuze.

    „E de discutat și ce fel de mobilizare a fost în 2014… dacă a fost. Nu e greu să faci o coadă la vot. Sunt aduși niște oameni care se mișcă de o așa manieră încât… gata, s-a format coada! (…) Știți cum se întâmplă cu hoții de buzunare din autobuze. Unul blochează o ușă și ceilalți aglomerează…”, zis Eugen Nicolicea în emisiunea difuzată vineri de Antena 3.

Comentariile sunt închise.