Se pare ca pana se hotaraste guvernul Drindeanu ce face cu ordonantele gratierii si modificarii codului penal vom avea astfel de proteste in fiecare weekend.

Un nou protest este anuntat pentru duminica, in Bucuresti, fata de ordonanta gratierii si modificarea Codului penal, potrivit paginii de Facebook a organizatorilor actiunii.

„Duminica ne strangem la Universitate incepand cu ora 17:00. Pornim in mars la ora 18:00”, se arata pe reteaua de socializare.

„Am avut parte de un protest frumos si civilizat, unde peste 28.000 de oameni din Bucuresti au spus clar ca nu doresc amnistia si gratierea. Am observat ca unele televiziuni manipuleaza fara rusine, iar CNA-ul nu isi face treaba. Este momentul sa ii vizitam. Apoi mergem la Ministerul Justitiei, iar pe drum ne vizitam avocatul. Avem un avocat al poporului care nu lucreaza pentru noi. La final, mergem la Guvern. Nu vrem demisia Guvernului, vrem sa isi respecte promisiunile pentru care a fost ales”, se arata pe pagina organizatorilor protestului.

Actiuni similare sunt anuntate si la Cluj si Brasov.

Aproximativ 28.000 de persoane au participat duminica in Bucuresti la protestul fata de intentia Guvernului de a modifica prin Ordonanta de Urgenta mai multe prevederi ale Codului penal. Presedintele Klaus Iohannis a venit in mijlocul manifestantilor, care l-au primit cu aplauze.

Advertisements