VIDEO | Ordonanta gratierii - reactie sindicala

VIDEO | Ordonanta gratierii – reactie sindicala

TVR1 a preluat comunicatul Omnia referitor la afirmatiile eronate folosite in spatiul public pentru a justifica o gratiere si a si facut din asta un subiect pentru stiri sustinand chiar ca demonteaza toate argumentele ordonantei.

Advertisements

3 thoughts on “VIDEO | Ordonanta gratierii – reactie sindicala”

  1. chiar…. au îngheţat vecinii, să fie de la temperatura din Stradă….evident că nu… observăm că nici pâs nu zic….. stau ascunşi… Noi ştim de ce!!!!

    Like

  2. (editat admin), cu referire la informarea corectă, într-o perioadă in care democraţia se află cu adevărat în mare pericol, societatea clocoteşte de indignare iar subiectul principal este penitenciarul.Ştim cu toţii că blogurile, stabilesc o interactivitate între bloger, în cazul de faţă liderii unor reprezentativităţi din administraţia penitenciarelor, si persoanele care citesc blogul, respectiv salariaţii anp-ului . Foarte importante comentariile cititorilor, ale unor articole care se pretind de informare corectă a membrilor de sindicat şi nu numai, reflectă de fapt ce îşi doreşte blogerul, adică liderul de sindicat să afle, părerea celor pe care declarativ îi reprezintă, despre ce a scris, si chiar să se poarte un dialog, lucrul acesta făcând de fapt blogul de interes pe net.
    Să nu cunoască liderii acestor sindicate, principiile de administrare ale unor bloguri care se declară a nu fi personale, evenimentele recente din mass- media, politică şi societatea civilă cu impact şi asupra noastră, să fi uitat de ce se află acolo şi promisiunile făcute oamenilor de bună credinţă precum şi aşteptările acestora?
    Nu ştim exact ce cunoştinţe au aceşti administratori de păreri personale,dar ştim precis că nu au răspunsuri la câte întrebări putem pune şi că este evident, că au în mână un ordin de spălat creiere cu dispoziţii de ministru, pe care-l vor aplica cu hărnicie, interes şi cu strategia pe care o ştim pe de rost, în următoarea perioadă.

    Like

Comments are closed.