Ministrul Iordache in esenta spune ca toti “ie prosti”. Cei care ies in strada nu sunt informati, ONG-urile cauta motiv de scandal, iar Johannis rastalmaceste un proiect genial. Vai nea Florine, ce-o sa te usture! Pai matale crezi ca esti la fabrica de mobila ori viceprimar la Caracal?!

Ministrul Justitiei, Florin Iordache iese la atac in privinta OUG-urilor privind gratierea si Codul Penal. Iordache intra in conflict cu judecatorii si sefii de institutii care au atacat demersurile Executivului. In direct la Romania TV, ministrul a raspuns dur contestatarilor.
Citeste si: Guvernul lui Sorin Grindeanu, lovit din toate partile: OUG pe justitie, ‘bombele’ de la Victoria

“E o situatie fara precedent. Avem o posibila condamnare la CEDO care ne-ar costa 80 de milioane de euro pe an. Doar in urma unei dezbateri, se poate lua o decizie. Noi avem puncte de sustinere, nu doar impotriva, cum se prezinta. Eu ca minister le am in dezbatere publica. Am solicitat puncte de vedere. De ce ne e frica de dezbatere? Doar o dezbatere ne poate duce la o solutie buna. O anumita pozitie a unui magistrat nu inseamna declaratiile tuturor. Unii prezinta trunchiat situatia.”, a tunat Iordache.

Si asta nu e tot. Iordache i-a raspuns si lui Klaus Iohannis care a cerut retragerea OUG-urilor de pe lista guvernului. “Domnul Iohannis se adreseaza guvernului. Mie nu mi-a spus nimic. Saptamana viitoare, premierul va lua o decizie. “, a incheiat ministrul Justitiei.

Sursa: stiripesurse.ro