Orice ar spune lingatorii de clanta PSD-ista, demersul gratierii initiat de Guvernul Grindeanu este mictiune premeditata pe votantii care le-au dat grupului PSD-ALDE cele 46 de procente pentru a sabota democratia si legea in Romania. Scoaterea hotilor politici din penitenciare este prioritatea ministrului Justitiei, Florin IORDACHE – ministru cu aliura de secretar de partid comunist care nu iese din porunca stapanului de la partid.

ShortTermSitewide-15usd728x90

Televiziunile de partid si-au piedrut dantura si, in schimbul coltilor care pana ieri muscau din adevar si dreptate, ne ofera o proteza de analize pro gratiere. Adevarul este incomod pentru majoritatea trusturilor de televiziune cu patroni in spatele gratiilor si, prin urmare, nu-l pot promova. Televiziunile conduse de infractori clameaza cu false emotii suferinta detinutilor, conditiile improprii din penitenciare, dar nu se gandesc la victimele infractorilor, la milioanele de romani.

Solutia pentru ca Romania sa nu fie condamnata la CEDO este construirea de noi locuri de detinere (penitenciare), ci nu scoaterea infractorilor pe strazi, dandu-le libertatea de a face alte victime. Gratierea si amnistia sunt doua institutii care nu trebuie sa devina jucarii in mainile incapabililor care-si urmaresc interesele personale in detrimentul poporului.

Advertisements