Ion Feodorof trimis la Parchetul de pe langa Judecatoria Gaesti – abuz in serviciu si coruptie

Ion Feodorof trimis la Parchetul de pe langa Judecatoria Onesti – abuz in serviciu si coruptie

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta a trimis la Parchetul de pe langa Judecatoria Onesti memoriul referitor la nereguli constatate la concursul de la Centrul Educativ Targu-Ocna, pentru ocuparea a 9 functii vacante de ofiter secretariat în unitatile penitenciare subordonate Administratiei Nationale a Penitenciarelor, spre competenta solutionare.

ShortTermSitewide-15usd728x90

Plangerea penala (memoriul) a fost formulata impotriva lui Ion FEODOROF, presedintele comisiei de concurs de la Centrul Educativ Târgu-Ocna, pentru ocuparea a 9 functii vacante de ofiter secretariat în unitatile subordonate Administratiei Nationale a Penitenciarelor, care este acuzat de posibile fapte de abuz in serviciu si coruptie.

Ion FEODOROF este acuzat ca:

 1. nu a evaluat candidatii conform metodologiei de concurs,
 2. a incercat in mod vadit discriminarea unor candidati (lideri de sindicat) pe criterii sindicale, acestora fiindu-le adresate intrebari suplimentare, care nu aveau nicio legatură cu intrebarile formulate conform ghidului de interviu, urmarindu-se punerea in dificultate a candidatilor prin provocarea unei stari emotionale, care sa le afecteze capacitatea de concentrare,
 3. a confidentializat abuziv informații necesare derulării normale a misiunii de observator sindical la acest concurs,
 4. a favorizat candidati care au legaturi personale cu acesta si alti ofiteri cu functii de conducere din sistemul penitenciar.

 

13 comentarii

 1. In vederea Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta si a Parchetului de pe langa Judecatoria Onesti
  A facut parte din multe comisii, pe unele le-a prezidat, exemplu elocvent este cel de la Poarta Alba – 14.02.2013 cand, pentru ocuparea posturilor ( 3 ) de sef de tura de la Pnt. Focsani, din 12 candidati de la diferite penitenciare, tot la interviu…, au ramas doar 3 candidati ADMISI pentru a sustine probele de calculator si scris. Ghiciti va rog …, toti de la PNT Focsani. Unul a luat peste nota opt, la al doiilea, la contestatie, i s-a ridicat nota pana la 7.00.Un post a ramas vacant deoarece al treilea … prea mica… . Aspect verificabil de oricine si totodata interesant… . Multumesc !

 2. Eu as propune un proiect pentru înfiinţarea unui Consiliul Naţional de Conţinut al Blogurilor care să asigure un climat „moderat”, bazat pe libera exprimare….si responsabilitatea fata de cititori în domeniul reţelelor de socializare…

 3. La parnaie cu acest infractor!!! Noi cei din penitenciarul Tulcea stim mai multe despe el. Asteptam sa ne cheme sa depunem marturie.

  1. Nu li se întâmplă nimic … drept exemplu , uitați- va pe FSANP la articolul despre spitalul ravoha … nici măcar comentariile nu mai sunt moderate … Peste tot o cloaca infecta

   1. Te salut Sorine. Macar tu sa ramai langa noi asa cum am discutat cu mai multi colegi si ne-am zis ca in tine avem speranta ca vei linisti apele la noi la Tulcea. Urmarim saitul asta mereu si ne simtim bine cand vedem ca voi scoateti in vazul lumii jegurile lu feodorof. Scapa-ne de infractorul asta Sorine. Tu stii multe….

Comentariile sunt închise.