Potrivit site-ului oficial al Serviciului Roman de Informatii (SRI), la rubrica “Comunicate si declaratii de presa”, aflam ca prodigioasa activitate a domnului Florian Coldea, supusa verificarii, nu s-a desfasurat cu incalcari ale legii sau normelor interne in vigoare. Prin acest comunicat, SRI neaga ca Florian Coldea ar fi bagat Justitia in campul tactic, chiar daca magistratilor le este interzis sa colaboreze cu serviciile de informatii, sub sanctiunea destituirii din functie a acestora.

Generalul-locotenent Florian Coldea a solicitat eliberarea din functie si punerea sa la dispozitia si nevoile institutiei, insa directorul SRI a solicitat Presedintelui Romaniei trecerea in rezerva a domnului general-locotenent Florian Coldea. Astazi s-a dovedit ca invincibilii pot fi invinsi si ca “socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ”. Binomul (Coldea-Kovesi) a ramas Univoc (Kovesi). S-ar prezice ca blestemul catuselor de penitenciare va lovi si-n binom.

Serviciului Roman de Informatii (SRI) nu trebuie sa se transforme intr-o institutie de compromitere, corupere si santaj, iar opinia publica ar trebui sa aiba o reactie dura la acest tambalau din spatiul public care a amplificat neincrederea romanilor in Justitie si in SRI. Binomul DNA-SRI trebuia destructurat, iar consolidarea democratiei si separarea puterilor in stat la propriu ar trebui sa devina obiectivul principal al clasei politice actuale.

 

 

Advertisements