Plangere penala impotriva lui Ion Feodorof

Ion Feodorof si-ale sale fapte penale

Impotriva comisarului sef de penitenciare Ion Feodorof, directorul Penitenciarului Tulcea, s-a depus la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta plangere penala pentru infractiunea de abuz inserviciu, fapta sanctionata de art. 297 din Noul Cod Penal.

ShortTermSitewide-15usd728x90

In fapt, in data de 01.11.2016, Ion Feodorof, in calitate de presedinte al comisiei de concurs pentru ocuparea a 9 functii vacante de ofiter secretariat in unitatile subordonate Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) a incercat in mod vadit eliminarea din concurs a mai multor candidati, printre care si candidatul Cosmin Dorobantu caruia i-a creat o situatie de inferioritate pe temei de apartenenta sindicala, cu scopul de a-l elimina din concurs.

Plangerea penala impotriva lui Ion Feodorof, directorul Penitenciarului Tulcea pentru infractiunea de abuz in serviciu AICI.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

2 gânduri despre „Plangere penala impotriva lui Ion Feodorof

  1. Revin si-ti amintesc ca plangerea penala …ramane plangere pana la trimiterea in judecata si chiar dupa….pana la condamnare.Omul cu pricina beneficiaza de prezumtia de nevinovatie iar o plangere penala nu inseamna ca maine se va solutiona favorabil cuiva.In alta ordine de idei,totul se plateste pe lumea asta!

    Apreciază

  2. Nu inteleg doua lucruri:1) De ce te-ai adresat Parchetului Curtii de Apel Constanta si nu Parchetului Judecatoriei Dolj?;2) In ce a constat starea de inferioritate si care este legatura de cauzalitate directa cu succesul la concurs,ca am inteles ca esti ofiter!!!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: