Ion Feodorof si-ale sale fapte penale

Plangere penala impotriva lui Ion Feodorof

Impotriva comisarului sef de penitenciare Ion Feodorof, directorul Penitenciarului Tulcea, s-a depus la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta plangere penala pentru infractiunea de abuz inserviciu, fapta sanctionata de art. 297 din Noul Cod Penal.

ShortTermSitewide-15usd728x90

In fapt, in data de 01.11.2016, Ion Feodorof, in calitate de presedinte al comisiei de concurs pentru ocuparea a 9 functii vacante de ofiter secretariat in unitatile subordonate Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) a incercat in mod vadit eliminarea din concurs a mai multor candidati, printre care si candidatul Cosmin Dorobantu caruia i-a creat o situatie de inferioritate pe temei de apartenenta sindicala, cu scopul de a-l elimina din concurs.

Plangerea penala impotriva lui Ion Feodorof, directorul Penitenciarului Tulcea pentru infractiunea de abuz in serviciu AICI.

Advertisements

2 thoughts on “Plangere penala impotriva lui Ion Feodorof”

  1. Revin si-ti amintesc ca plangerea penala …ramane plangere pana la trimiterea in judecata si chiar dupa….pana la condamnare.Omul cu pricina beneficiaza de prezumtia de nevinovatie iar o plangere penala nu inseamna ca maine se va solutiona favorabil cuiva.In alta ordine de idei,totul se plateste pe lumea asta!

    Like

  2. Nu inteleg doua lucruri:1) De ce te-ai adresat Parchetului Curtii de Apel Constanta si nu Parchetului Judecatoriei Dolj?;2) In ce a constat starea de inferioritate si care este legatura de cauzalitate directa cu succesul la concurs,ca am inteles ca esti ofiter!!!

    Like

Comments are closed.