Doamna asta chiar isi inchipuie ca are de ales si ca e vinovata doar pentru c-a fost in gasca gresita.

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, a declarat in cadrul unei emisiuni, la Romania TV, ca generalul SRI Florian Coldea ar fi trebuit sa demisioneze inca de la denunturile Elenei Udrea din 2015 si ca trebuie sa ajunga in spatele gratiilor.

„Florian Coldea ar fi trebuit sa demisioneze din fruntea SRI inca din 2015, cand doua persoane publice au facut denunturile impotriva sa. Ma refer la denuntul Elenei Udrea si al meu. Este un lucru public faptul ca domnul Coldea a insistat sa dau un verdict favorabil in dosarul lui Tender”, a declarat Alina Bica la Romania TV.

 Fosta sefa DIICOT asteapta de la Monica Macovei sa iasa public si sa isi exprime punctul de vedere la poza cu doamna Kovesi si via lui Ghita. Sa povesteasca cum il considera pe Coldea promotorul deontologiei. „Eu vreau sa merg la puscarie cu Kovesi si Coldea sau sa stau in functie cu Kovesi si Coldea”, a subliniat Alina Bica.

„Florian Coldea a fost in spatele filajului de la Paris. Cred ca dumnealor au fost beneficiarii produsului de filaj. DNA avea mandat de interceptare din februarie 2015. In februarie 2015 eram pe mandat de interceptare luat de Kovesi. Ei stiau ca merg la Paris. Florian Coldea trebuie sa plece cum am facut si eu. Il astept in acelasi loc unde am fost si eu pe Florian Coldea”, a a declarat Alina Bica.

„Cu certitudine a fost vazut pe aeroport domnul Coldea atunci cand a plecat cu domnul Ghita. Coldea poate proba ca a platit el doar daca apare prin transfer bancar numele sau, sau voucher si extras de cont sau chitanta daca s-a facut plata in numerar. Daca a fost o plata in cash, trebuia sa fie sesizat Oficiul de Spalare a Banilor. Pe toate trebuie sa apara numele dansului. Eu am chitante ca am fost pe banii mei la Paris. Am toate facturile. (…) Eu vreau o justitie egala pentru toata lumea. Daca eu am stat nevinovata in puscarie 50 de zile si am facut pneumonie, vreau sa se aplice aceeasi metoda tuturor,”, a mai fosta sefa a DIICOT.

Serviciul Roman de Informatii a avut prima reactie oficiala dupa dezvaluirile fostului deputat Sebastian Ghita, hotarand suspendarea generalului Florian Coldea, prim-adjunct al directorului SRI, si verificarea acestuia.

In cea de-a sapte inregistrare video, publicata miercuri seara de Romania TV, fostul deputat a povestit cum isi petrecea vacantele cu adjunctul SRI, Florian Coldea. Ghita a mai spus ca Iohannis este prizonierul lui Coldea si lui Kovesi si ca presedintelui ii e frica ”de ce dosare ii pot face doamnei Carmen Iohannis”. Dupa saptamani de tacere, SRI a trimis un comunicat in care anunta suspendarea lui Coldea.

Sursa: Evenimentul Zilei

Advertisements