ANP nu are obiceiul de a face publice capturile de obiecte interzise ori droguri, desi acestea se intampla zilnic. Nici macar pe cele inedite precum cel de astazi de la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Asa, in semn de multumire pentru personalul care iata ca-si face bine treaba chiar si cu dotari primitive si in conditii de risc si suprasolicitare.

La un control de rutina asupra unei vizitatoare s-au gasit disimulate in folie de indigo si scotch 2 (doua) telefoane mobile marca Samsung cu acumulatoare aferente, 2 (doua) telefoane mobile marca Nokia cu acumulatoare aferente, 1 (unu) telefon mobil marca Allview cu acumulator aferent, 3 (trei) cartele SIM, 2 (doua) mufe de incarcatoare pentru telefoane mobile.

A fost informat Serviciul Investigatii Criminale Mehedinti, fiind predate obiectele interzise. Au fost intocmite documentele legale. A fost informata conducerea unitatii si Judecatorul de supraveghere a privarii de libertate, urmand a se informa Parchetul de pe langa Judecatoria Drobeta Turnu Severin.

Nu-i rau. Inteleg ca noul director al penitenciarului, Razvan Lapuste, face din descoperirea obiectelor interzise si siguranta penitenciarului o prioritate. Dac-o sa fie si resurse se vor vedea rezultate din ce in ce mai bune.

* banda scotch

Advertisements