A trecut mai bine de o luna de zile de cand pe site-ul www.penitenciare.info au fost semnalate anumite nereguli si abuzuri comise de angajatii cu functii de conducere si de coordonare din Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu-Ocna (SNPAP) indreptate impotriva elevilor Scolii, viitorii agenti de penitenciare.

Conditiile de cazare, comportamentul agentilor indrumatori, precum si calitatea cursurilor si atitudinea profesorilor au inceput sa se apropie de normalitate, exceptie facand calitatea hranei si obligatia elevilor barbati de a se barbieri zilnic. Cu timpul, si acestea pot fi remediate, dar nici Dumnezeu nu a facut lumea intr-o singura zi. De apreciat este intentia Scolii de Agenti de a indrepta neregulile care i-au fost aduse la cunostinta, astfel incat viitorii agenti de penitenciare sa fie cazati si sa studieze in conditii optime.

Ceea ce trebuie sa constientizeze conducerea Scoalii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu-Ocna (SNPAP), este faptul ca exista elevi care au probleme cu tenul (piele sensibila, acnee etc), iar obligarea acestora sa se barbiereasca in fiecare zi le va afecta sanatatea. In ceea ce priveste calitatea hranei, aceasta poate fi imbunatatita daca exista bunavointa, in limita bugetului. Igineizarea precara a spatiilor in care se depoziteaza hrana, sustragerii alimentelor sunt unele din cauzele care determina proasta calitate a hranei.

Advertisements