Detinuti, la zapada

Detinuti, la zapada

Mass media continua sa fie surprinsa ca iarna ninge. Detinutii deszapezitori, voluntari dealtfel, continua sa fie subiect.

Anunțuri

3 comentarii

  1. Au scos detinutii la zapada!!!!Pleava societati nu???.Ei nu puteau spune nu!!!!Sunt Oameni si ei nu animale sau sa-si bata joc de ei!!Ei nu sunt echipati pentru ger!Au vai de capul lor cate o sjngura geaca si adidasi!Ei nici nu pot sa aibe decat cate 2 feluri de haine:2 tricouri ,2 pluovere!!Jandarmii erau echipati pana in dinti!Sa-i scoata pe ei cu o geaca subtite in ger!!!!Nenorocitiii!!Solutia ideala detinutii-cei fara aparare da scoateti si copiii….Solutia unora capabili!!!!

    1. Săracii….bieții de ei! Sunt tratati ca animalele…și n au decât o geaca subțire și un tricou cu mâneca scurta. Nu cred ca lucrați in penitenciar….altfel ați ști ca in general deținuții au haine mult mai multe decât au dreptul legal. Și nu, NU i-a forțat nimeni și nici n-au ieșit gratis, au fost pontati și beneficiază de zile câștig. Și DA, puteau spune NU! Din păcate munca e o vocație nu o obligație.

Comentariile sunt închise.