VIDEO | Solutii pentru aglomerarea din puscarii - invitat: Marius Vulpe, seful ANP

VIDEO | Solutii pentru aglomerarea din puscarii – invitat: Marius Vulpe, seful ANP

Marius Vulpe la TVR despre penitenciare, bugete, amnistii supraaglomerare si intalnirea cu noul ministru al justitiei. Discurs coerent, prezenta echilibrata, ochelari de bunicuta. De urmarit.

11 comentarii

 1. Acest individ s a scolit alaturi de cei mai mari tortionari ai Romaniei. Acum acest individ da lectii de democratie.

 2. Am rapidizat înregistrarea cu 20% si a rezultat că, un domn, expert în lemne, mestesugeste de zor la un scaunas cu functie de încălzire….

 3. „Discurs coerent, prezenta echilibrata, ochelari de bunicuta” dar mesajul este catastrofal….tehnic, netehnic, dl director vrea TOT ce vrea si dl. ministru.. oricum , nu ne asteptam sa se abata de la tiparul binecunoscut…
  Felicitari moderatorului!!!Exceptional….

 4. Ar trebui soluții și pt modul de desfășurare a concursurilor în vederea ocupării posturilor vacante
  Altfel, în fiecare an se vor returna la buget sume ramase necheltuite cu cheltuieli de personal, în timp ce în unități este cum este
  Se întârzie f.f. mult cu testarea psihologica
  Mă gândesc ca ar trebui regionalizata testarea pe grupuri de unitați Cum sunt formate deja, din moment ce pt cadre aceasta se desfășoară în fiecare unitate după o planificare . Zic și eu…

  1. Coerență? Nu mi s-a părut. A fost chemat la ordin de nenea Iordache, (pentru că până la a fi ministru, sau a fi considerat ministru, mai e cale lungă).
   La capitolul „legi” se duce dorul „actelor subsecvente”. Cu bugetul vom sta bine? Cică există „amenințarea” întoarcerii deținuților din UE, iar infracționalitatea nu e predictibilă în sistemul penitenciar. Normal, doar nu avem un stat de drept. Predictibilitatea există doar în statul de drept. De ce nu desființează direcția de analiză și de ce se tot cer statistici?
   Soluția administrativă, pică, nu-i așa (nu se pot construi noi spații de deținere)?. Ar rămâne aministia/grațierea. Nenea Iordache cere statistici, ar mai trebui vreo 8500 de locuri de deținere.
   Profilul deținutului „apt” pentru amnistie? Wow. Dar pentru un director general obedient?

   1. Nu e normal sa-i dea si lui puterea sa propuna si sa faca legi subsecvente?Adica sa fie si legislativ si executiv,ca asa e numai executiv. Cum sa spui ca e predictibila infractionalitatea intr-un stat sarac? Daca maine devine bogat si civilizat, ca Suedia,de exemplu,nu iti dai cu ala in ….c—e?Dle Presedinte.ca tot vorbiram de predictibilitate ,nu va mai feriti de ea ca omul cu ochelarii pe nas de amnistie,si ziceti-mi si mie,mai dureaza inca 6 luni sau ceva mai „sus”?

  1. esti f bun georgiane, vezi ca e cineva la televizor, care cauta „profile”, ca al tau.. şi….şi….

Comentariile sunt închise.