127 de milioane de lei noi si grei au fost returnati la buget pentru ca n-au putut fi cheltuiti. Ar fi insemnat construirea sau modernizarea a peste 11.000 de locuri de detinere si ocuparea a peste 1.500 de posturi vacante. Sfertocrata Pruna a blocat cheltuirea acestor bani, pe care guvernul ala politic daramat in urma incendiului ii pusese in buget, pe motiv ca era intr-un conflict cu fostul director general.

NewYearsPromo-10usd728x90
Cum? Simplu. N-a semnat mai nimic pana nu l-a vazut pe Bejan dus de la ANP. Asa se face ca din planurile ministresei, am ramas doar cu vorbele. Echipa Vulpe, departe de a-mi fi simpatica, n-avea cum sa mai indrepte ceva din august de cand a venit. Drept urmare, isi va incasa suturile de rigoare. Era logic, si sfertocrata daca era interesata cu adevarat sa faca ceva pentru penitenciare ar fi trebuit sa inteleaga asta.

Nu stiu dumneavoastra, dar eu numesc asta incompetenta crasa. O incompetenta ascunsa in spatele unor declaratii de presa sforaitoare si poleita cu miniciuni pe la CEDO si pe te miri unde. Si, nu stiu dumneavoastra, dar eu nu cred ca domnul inginer de industria mobilei – ministru al justitiei are calitatile necesare pentru a schimba ceva.

Advertisements