O alta problema semnalata de viitorii agenti de penitenciare este faptul ca la Scoala de Agenti de la Targu Ocna invoirile se acorda in mod discriminatoriu si preferential. Se spune ca nu tot ce e legal este si moral, cum nu intotdeauna moralul include echilibrul. Exemplul il avem la SNPAP Targu-Ocna, unde este legal sa invoiesti elevii, dar imoral sa o faci dupa bunul plac si dupa criterii subiective.

NewYearsPromo-10usd728x90

Un criteriu vadit discriminatoriu care nu a fost luat in calcul de homo directorus Vasile SCUTARU este faptul ca elevii casatoriti beneficiaza lunar de o invoire, iar ceilalti elevi (holteii)  beneficiaza semestrial. Intrebare: Domnule, Vasile SCUTARU, daca ati fi elev al SNPAP Targu-Ocna, ati beneficia de o invoire la doua saptamani? Conform principiului proportionalitatii, dumneavoastra care sunteti la a doua capatuiala ar trebui sa beneficiati dublu fata de ceilalti colegi.

Criterile de acordare ale invoririi pentru elevi, alese de conducerea SNPAP Targu-Ocna nu sunt unele obiective, ele incalca principiile promovate de Constitutia Romaniei, dar si de Legea 293/2004 privind statutul functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare. Deciziile intelepte vin odata cu schimbarea de mentalitate.

Se spune ca Vasile SCUTARU, directorul de la SNPAP Targu-Ocna are nevoie de schimbare de mentalitate cum am eu nevoie de guturai. Voci (care doresc sa ramana secrete) din institutia condusa de homo directorus Vasile SCUTARU spun ca ce se scrie pe acest site este adevarat, doar ca nimeni nu are curajul sa faca publice disfunctionalitatile de la SNPAP Targu-Ocna. Ba mai mult anumiti elevi si profesori sunt dirijati sa comenteze sub anonimat si sa nege cu vehement ca relatarle noastre ar avea vreun sambure de adevar.

De ce Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) tace complice?

Advertisements