Sindicatele solicita o mai mare transparenta in derularea concursurilor

Nemultumite de modul in care ANP gestioneaza sistemul de selectie a personalului sindicatele solicita, pentru transparenta, pe langa modificarea ordinului care reglementeaza acest domeniu si postarea subiectelor de la concursurile din sursa interna. Aici, solicitarea.

NewYearsPromo-10usd728x90

Anunțuri

4 comentarii

 1. Foarte sinistră caracterizarea de la Giurgiu.

  Din păcate, situaţia se repetă la maulte penitenciare din sistemul penitenciar românesc.

  Subiectele şi grilele de corectare de la diferite concursuri ne pot demonstra competitivitatea / impompetenţa membrilor comisiilor de concurs. Să faci un subiect şi să ceri în grila de corectare alte răspunsuri decât cele legale şi apoi să declari RESPINŞI diverşi candidaţi, mi se pare bătaie de joc.

 2. Penitenciarul Giurgiu, decapitat.
  Cel mai greu penitenciar din sistem a fost decapitat si lasat intr o deyordine totala. HAOS. Dir Muscalu a fost promovat dir la Poarta Alba, dir econimic Ymeu Claudia, a fost promovata dir DEA din ANP, iar in PGGR a ramas haosul. Anul 2016 a fost un an pagubos pentru Giurgiu, ANP-ul dispunând transferarea mai multor angajati in alte penitenciare si ANP. Pentru 13 sectii de detinere au rams doar doi sefi de sectie. Un sef de sectie Fulga Marius a fost numit director interimar, iar sefii aplicare regim si siguranta detinerii refuza sa lucreze cu el astfel ca de maine dir adj paza a fost numit celalalt sef de sectie Bealcu Florin, un ofiter fara perspectiva , care a picat examenul de sef serviciu regim penitenciar cu nota 2,40, iar de curând, inscris pentru o functie de conducere a picat testarea psihologica.
  Asadar Penitenciarul Giurgiu are la comanda un sef de sectie fara experienta, ca director, alt sef de sectie cu testari picate, dir adj paza, o dir economica, imputernicita , dupa plecarea Zmeoaicei la ANP, cu probleme de relationare si instabila, fara sefi de sectie, ci cu niste carpeli cu noi veniti din scoala si fara experienta, foarte putini.
  In penitenciar se aseza haosul, nu ca ar fi fost tocmai minunat in mandatul lui Muscalu si Prioteasa, care se pensiona fortat ca a fost prins furand la sporul HIV,
  ANP-ul doarme si nu observa degradarea Penitenciarului Giurgiu, probabil neinteresat de problema ci mai degraba interesati de jocurile politice care vor aseza conduceri.
  Speram sa se gaseasca urgent o solutie de tranzit pentru Penitenciarul Giurgiu, deorece prezentii se lupta intre ei pe putere si imbunatatirea conditiilor pentru propriul confort. Sa veniti si sa vedeti cum s-auu cheltuit banii de catre dir economic, imputernicit Urdea Simona si dir Fulga Mariu, care au schimbat mobilierul de doua ori intr o luna, ba ca e mic, ba ca nu e culoarea potrivita, sa vedeti jaluzele, parchet, scaune regale ca ale lui Cioaba, ca de doar puterea e la ei, filtre de cafele, cratiti, oale, scaune cu masaj, canapele etc. Zici ca vedem investitiile lui Ungureanu cu vita „cobe”, nu alta, in timp ce sectorul de detentie se prabuseste de degradare, cu canaliyari care se infunda si fecalele plutesc prin curte, egrasie prin pereti, cercevele de la geamuri rupte etc.
  Dupa ce ca structura de personal a fost distrusa, cei plecati, Zmeoaica, trage sfori din ANP sa mai transfere niste ofiteri din penitenciar in ANP. Praful s-a ales de puscarie.
  In timp ce noii inscaunati se lupta pentru ciolan si teritoriu, detinutii isi fac jocurile, agentii de pe sectii sunt depasiti de probleme, in lipsa coordonarii de catre sefii de sectii, care nu mai sunt, liderii de clanuri conduc puscaria.
  In tot acest timp, sefii din ANP se gândesc doar cum sa-si aseze carierele dupa noul altgoritm politic.

 3. dar de ce nu se poate inregistra, audio si video, aceste concursuri pt a putea contesta, la nevoie sau in caz de vreo suspiciune, mai ales la ocuparea functiilor de ofiteri, cand jocurile de culise sunt practicate cu mare patos….

 4. Si la ce i-ar folosi dlui C Dorobantu subiectele si baremurile? Mai bine ar solicita dlui Fl S,sa zica ce nereguli ar fi gasit in derularea concursurilor!

Comentariile sunt închise.