D-aia nu-i crezi pe viparei cand chiar sunt bolnavi. Prea-i cred mai altfel si mai speciali decat pe ceialalti detinuti si-i jeluiesc ‘jurnalisti’ care scriu la comanda. Asta s-a ingrasat din cauza ‘conditiilor inumane’ si vrea gratiere. Va dati seama cat de OTV suna totul!?

Sotia lui Dan Diaconescu, fostul patron al OTV, este gata sa-i ceara presedintelui Klaus Iohannis gratierea fostului mogul media printr-o scrisoare in care vorbeste despre ”conditiile iumane” in care se afla cel de care a ales sa-si petreaca viata. Si cum niciodata un necaz nu vine singur, bancile sunt pe punctul de a-l deposeda pe Dan Diaconescu de doua case.

Incarcerat la 5 ani si 6 luni de inchisoare, in iunie anul trecut, pentru santaj, fostul patron al OTV este inchis in prezent la Penitenciarul Rahova, unde ar trai un cosmar din cauza conditiilor. El face fata cu greu regimului de detentie si depinde de ajutorul familiei care ii trimite constant bani pentru a-si putea cumpara apa imbuteliata pentru baut si igiena, asta dupa ce Diaconescu s-a plans ca apa din puscarie este plina de viermi, arata stiri.

Totodata, metabolismul fostului patron de la OTV este total schimbat. Acesta a luat multe kilograme in plus.

”Nu exista telefon in care sotia lui sa nu planga cand il aude cand ii povesteste in ce conditii sta acolo, dar si ca nu isi poate vedea fetita. Dupa ce s-a consultat cu el, Emi a decis sa faca demersuri privind gratierea sotului ei, ii va scrie presedintelui Romaniei si va initia si o petitie publica”, ne-a declarat un apropiat al familiei. Am aflat ca cel putin de sarbatori Diaconescu va avea parte de un rasfat culinar, pentru ca sotia lui ii va gati mancarea preferata: sarmale.

Sursa: evz.ro

Anunțuri