Raluca PRUNA, ministrul Justitiei, a publicat pe pagina personala de Facebook o postare in care arata opiniei publice ca a primit “un cadou” de la colegi. Nu vreau sa fim carcotas, dar la noi in penitenciare functionarului public cu statut special (agent sau ofiter) ii este INTERZIS “sa primeasca, sa solicite ori sa accepte, direct sau indirect, pentru sine ori pentru alte persoane, in considerarea calitatii sale oficiale, cadouri, bani, imprumuturi sau orice alte valori ori servicii”.

Ma intriga acest lucru si-l fac public, deoarece doamna ministru Raluca Pruna a mai dat tigari detinutilor (fapta ilegala) in cursul acestui an in vizitele sale prin penitenciare, cand incerca sa devina expert in temnite doar luandu-le la pas. Nu stiu cati dintre voi va mai amintiti vorbele celebre ale doamnei Pruna, parafrazez: “Ma pricep la penitenciare ca doar am fost in cateva.”. Vorba unui prieten: “Si eu am fost prin spitale, dar asta nu inseamna ca am devenit medic.

Revenind la noua fapta, aia cu primirea de cadouri, va mai amintiti un fost ministru care a primit cadou o traista de caltabos? Se cheama Decebal Traian Remes si a facut puscarie pentru luare de mita. Dosarul Caltabosul, asa tras de par, l-a trimis pe fostul ministru al Agriculturii 3 ani la inchisoare. Diferenta este ca Remes nu s-a pozat ca Pruna si nici n-a urcat poza pe Facebook s-arate lumii cat de apreciat este.

Advertisements