Devizul Scolii de Agenti de penitenciare de la Targu-Ocna (SNPAP Targu-Ocna) este „Cerem si nu oferim.” Domnului director (manager) Vasile SCUTARU i-as sugera sa ia act de problemele semnalate pe acest site si sa depuna toate diligentele pentru a le remedia. Orgoliul nu este o scuza, la fel cum nu este nici prostia. Fara echivoc, ambele „calitati” au repercusiuni grave.

Lipsa experientei

Elevii spun ca doamna profesor Maria Magdalena nu se poate face inteleasa de catre acestia. Problemele semnalate sunt legate de modul de predare al materiei de Practica Drepturilor Omului. In opinia elevilor, problemele sunt cauzate de faptul ca doamna profesor este prea tânara si lipsita de experienta.

Calitate si exigenta

Impresia elevilor despre domnul profesor Marius SOVA este una foarte buna. Aceeasi impresie o au elevii si despre domnul profesor Valentin STEFANESCU, cu exceptia faptului ca este ”prea exigent”. Exigenta naste calitate.

Abuz si frustrare

Elevii reclama modul abuziv, exagerat si cazon al domnului agent Alexandru LAZARESCU – agent indrumator elevi. Acestuia i se aduc acuzatii ca ar acorda atentionari exagerate (exemplu: elevii-barbati nu sunt barbieriti). Acesta confisca legitimatiile elevilor pentru ca acestia sa nu poata iesi din unitate pentru a-si face cumparaturile, limitându-le in acest fel libertatea de miscare.

Frigul la cursuri

Salile de curs sunt intr-o stare necorespunzatoare: iluminat insuficient, mobilier insuficient si deteriorat, inexistenta spatiilor de depozitare a cursurilor.In salile de curs este frig, elevii fiind nevoiti sa stea imbracati in sube, temperaturile fiind egale cu cele din mediul exterior.

Metoda didactica inovativa

Elevii sunt obligati sa plateasca xeroxarea cursurilor, deoarece unii profesori refuza sa-si indeplineasca sarcina didactica. Copy-paste-ul a inlocuit metodele traditionale pedagogice, „salvadu-i” pe profesorii sfertodocti de chinul predarii cursurilor, devenind o metoda inovativa „centrata pe elev” si pe banii lui.

Advertisements