Jingle bells, jingle bells, jingle prison way

Jingle bells, jingle bells, jingle prison way

Pentru ca urma sa se judece propunerea de liberare conditionata Cristi Borcea a devenit brusc crancen de bolnav prin presa. Instanta insa a amanat o decizie, din motive procedurale, pana dupa sarbatori.

penitenciare-info_468x60

Drept urmare Borcea se va intoarce la Poarta Alba si se va insanatosi la fel de brusc. Sigur, aceeasi presa va scuipa-n magistratii care-au vazut un viciu de procedura, daca desigur nu primeste viparache permisia pretinsa.

UPDATE: Judecatorii din Medgidia au amanat decizia privind cererea de eliberare conditionata a afaceristului dintr-un viciu de procedura. Borcea nu s-a prezentat la proces si, procedural, judecatorii spun ca nu se stie concret ca el si-a dat acordul. Mai mult, acestia au facut o adresa catre ANP pentru a specifica locul de detentie a lui Borcea, avand in vedere ca el a fost mutat de la Poarta Alba la Jilava. Cererea de eliberare conditionata se va judeca anul viitor, pe 10 ianuarie.

Cristi Borcea a fost condamnat in aprilie 2014 la 6 ani si patru luni de inchisoae cu executare, in Dosarul Transferurilor. Prima data i-a fost acceptata permisia cand a lasat-o insarcinata pe Alina Vidican, iar a doua oara, pentru botezul fetitei lui, Gloria. De atunci a incercat de zeci de ori sa iasa, insa nicio cerere nu i-a fost aprobata.

Pe data de 7 decembrie, Cristi Borcea a inregistrat o noua cerere pentru eliberare conditionata la judecatoria Medgidia, iar marti, 20 decembrie, afla daca va petrecere Craciunul alaturi de Valentina Pelinel.

Sursa: Romania TV

Advertisements