Presa minte in forma continuata. Iar Romania TV pare ca se specializeaza in asta. Dupa ce l-au plans pe Borcea, ‘jurnalistii’ il caineaza pe Adamescu. Sigur ca nu e nici pe moarte si nici altfel decat obez. Dar, presa moarta de foame trebuie sa supravietuiasca din ceva. Altfel, sigur, lui Adamescu ii placea mai mult la spitalul ala de lux in care facea ‘puscarie’ de miliardar.

penitenciare-info_468x60

Gigi Becali, ANUNT-SOC despre un MILIONAR ROMAN. “E pe moarte, vai de capul lui!”

Dan Adamescu executa pedeapsa de patru ani si patru luni de inchisoare, primita pentru ca a intervenit la judecatori sa obtina decizii favorabile in mai multe dosare de insolventa, scrie Cancan.

“Prima data cand am auzit de situatia lui, i-am dat dreptate, dar acum nu. El este in regim semideschis, nu regim deschis, iar in regimul lui legea spune ca nu ai dreptul la telefon mobil si vizite asa, cand vrei tu. Sa se duca unde vrea el sa se trateze, dar la spital e obligat sa stea cu paza. Eu stiu ca el e bolnav, e pe moarte, e vai de capul lui, iar la puscarie e greu. Eu stiu cum e, ca m-am imbolnavit atunci de ma doare si acum, nu mi-a trecut de tot. El ar vrea sa fie ca in Turcia, acolo unde, desi nu este tara crestina, pedepsele sunt mai bine gandite. Ai gresit, iei zece ani la domiciliu daca esti batran si bolnav. Dar la noi… sistemul penitenciarelor este unul criminal!”, a declarat Gigi Becali.

Sursa: Romania TV

Advertisements