Pruna regreta ca n-a avut timp sa faca ceva pentru detinuti

Final de mandat | Pruna regreta ca n-a avut timp sa faca ceva pentru detinuti

Nu doamna, nu timpul v-a lipsit. V-a lipsit priceperea si bunul simt. Un mandat marcat de minciuni si tupeu. Nimic. Un an pierdut in incercarea voastra de a fenta democratia. Asta ramane in urma sfertocratilor.

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, joi, ca regreta faptul ca nu a avut timpul necesar pentru a face ceva in sistemul penitenciar, dar si ca nu a putut trece proiectul ce modifica pachetul de legi ale justitiei. „Regret ca timpul a fost prea scurt pentru a putea face cu adevarat ceva in sistemul penitenciar, ceva ce detinutul sa simta. Am inceput sa facem lucruri, am spus public ceea ce mai trebuie facut, insa, din pacate, nu am avut timp in cursul acestui an si imi pare foarte rau”, a precizat Raluca Pruna, dupa sedinta Consiliului Superior al Magistraturii.

Sursa: b1.tv

 

Anunțuri

2 comentarii

  1. Sincer, nu a facut nimc. Aaa, a facut ceva, o revolta a detinutilor din Penitenciare urmata de o reactie a lucratorilor. Despre ce vorbim?! Noi , cei care lucram in Penitenciare , nu facem decat sa asiguram siguranta locului de detinere si sa rezolvam problemele detinutilor. Ea-Pruna- nu a facut decat sa intoarca detinutii impotriva noastra! Duca-se la dracu sa o ia!

  2. Regret ca occidentul ne-a abandonat, ca CEDO nu a existat pentru noi, ca timpul a fost prea lung, ca bataile, suferintele, umilintele la care am fost supusi au fost prea multe, ca imbatraneam repede, in timp ce zilele treceau cumplit de greu… Regret ipocrizia Bisericii Ortodoxe, partasa la colaborarea cu SECURITATEA, care acum `implementeaza` programul `Memorii si marturisire` in penitenciare, regret ipocrizia occidentului si a CEDO, care acum ofera bani avocatilor nemernici si `despagubeste` criminali, violatori si pedofili, regret ca nu am avut nicio vina, in afara de aceea de a iubi POPORUL ROMAN (mesaj de dincolo… CORNELIU COPOSU).

    P.S.Regret ca nu v-am cunoscut, doamna Pruna, probabil ati fi facut tot ce se poate pentru noi. RESPECT!

Comentariile sunt închise.