Ei insisi copii defavorizati de conducerea unitatii, elevii-agenti de penitenciare se implica pe plan local: doneaza sange, ecologizeaza si – iata – fac donatii pentru copii defavorizati. Frumos din partea lor. Abia astept sa pot spune acelasi lucru despre conducerea Scolii.

Elevii Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Tirgu Ocna s-au implicat activ in desfasurarea proiectului comunitar ‘Noua ne pasa’, alaturi de Liceul Tehnologic Tirgu Ocna, Detasamentul 3 de Jandarmi Tirgu Ocna si Primaria orasului Tirgu Ocna.

In acest context, elevii au contribuit prin donatiile lor la bucuria unor copii defavorizati proveniti din familii nevoiase din Tirgu Ocna. Donatiile au constat in alimente, hainute si jucarii, iar in ziua de 13 decembrie 2016 acestea au fost daruite copiilor.

Proiectul a avut drept scop stimularea implicarii directe, sensibilizarea elevilor cu privire la problemele cu care se confrunta comunitatile defavorizate, cultivarea spiritului de echipa si de comunicare interpersonala, precum si promovarea in randul acestora a unei atitudini de responsabilitate si solidaritate.

Elevii au fost impresionati de bucuria pe care au daruit-o in sufletul copiilor proveniti din familii modeste.

Sursa: AmosNews

Advertisements