Instantele de judecata, darnice in ani de detentie cu detinutii-vip

Instantele de judecata, darnice in ani de detentie cu detinutii-vip

Mediafax ne tine la curent cu interactiunile dintre politicieni si oameni de afaceri de top cu puscaria. Ieri zi mare pentru Vantu si Luca. Au mai incasat cate 10 ani de puscarie. Dan Voiculescu mai sta in penitenciar. Iacubov, cel cu Rafo Onesti, primeste si dansul 7 ani. Zi de 13. Ce sa-i faci?!

Omul de afaceri Corneliu Iacobov, condamnat la sapte ani de inchisoare in dosarul „Rafo Onesti“, a fost pus in libertate, marti, dupa ce Judecatoria Medgidia a admis solicitarea acestuia de eliberare conditionata, iar procurori nu au mai contestat decizia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat la 10 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul privind delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din SNP Petrom SA; în acelaşi dosar, Liviu Luca a primit o pedeapsă de 10 ani de închisoare, decizia nefiind definitivă.

Cererea de eliberare făcută de fostul senator Dan Voiculescu a fost respinsă de Judecătoria Sectorului 5, acesta având posibilitatea de a face o nouă solicitare în septembrie 2017. Decizia Judecătoriei Sectorului 5 nu este definitivă.

Sursa: Mediafax

Advertisements