VIDEO Puscariile in Evul Mediu - Invitat Florin Schiopu

VIDEO Puscariile in Evul Mediu – Invitat Florin Schiopu

Nasul TV face o emisiune despre Puscariile in Evul Mediu avandu-l ca invitat pe Florin Schiopu, presedintele FSANP. Despre penitenciare, sindicate si oameni.

penitenciare-info_468x60

Advertisements

9 thoughts on “VIDEO Puscariile in Evul Mediu – Invitat Florin Schiopu”

 1. Un coleg care a iesit la pensie avea o vorba pe care o repeta mereu cand se imbata si ne mai certa crezand el ca le stie pe toate “Baaaaaa vreau fatpte nu vorbe!!!!!!” si dupa ar fi vrut sa ne ia la bataie. Sunt bunicele si vorbele prin teveu dar dupa ce urmeaza unor fapte de vitejie. Noi suntem mereu ultimii in sectorul asta de siguranta. De concursurile alea sa nu zici nimic Florine, lasa-le asa in plata domnului. Ce va mai place aparitia pe sticla, parca ati fi la shaorma!!!!!!!!

  Like

 2. Buna initiativa dle. Schiopu de a aparea la televizor dar trebuia sa discutati si de norma noastra de echipare care este cu 1000 de lei mai mica decat la Politie si sindicatele nu fac nimic sa creasca ca la colegii de la celelalte structuri de aparare.

  Like

 3. pai daca e’ multe drepturi la detinuti, legea nu face altceva decat sa te oblige sa o aplici! parca pe mandatul lui Cazanciuc nu l-am vazut pe la Nasul tv. Ati conceput ghidul carierei, domnule presedinte?noi am reusit sa pacalim la comisiile de disciplina…comisiile trebuiau sa functioneze dupa codul muncii! si se rezolva tot! dar niic unui director nu i-a picat fisa! deci in comisie omul ala are trei aparatori: doi din comisie si unul de afara! (Editat admin)

  Like

 4. Felicitări domnului preşedinte FLORIN ŞCHIOPU pentru intervenţie!

  Mesajul este cel care contează. Altădată, se vorbea frumos şi corect de la Ministerul Justiţiei şi A.N.P., dar rezultatul a tins vertiginos spre 0 ( zero ).

  A fost bine, a fost rău? Timpul ne-a arătat că anul acesta s-a mărit bugetul A.N.P. şi s-au îmbunătăţit condiţiile de muncă / detenţie în penitenciare, adică am întors spatele Evului Mediu.

  Să sperăm că guvernanţii viitori vor ţine ritmul cu timpurile!

  Like

 5. Ăăăăăă, păăăăăi, mie mi se pare că d-l Șchiopul aparține Evului mediu. Îmi pare rău că dumnealui „a renunțat la familii, la dorințe”. Și că „a stabilit targhete”, în schimb, „din spatele gratiilor unde stăm”, și sub „greutatea zidurilor”.
  Nu sună poetic, nici apoteotic, nicicum.
  Nu vă mai duceți la TeVe, domnule. Stați acasă. Sau pensionați-vă, mai bine.

  Like

  1. Exagerati. Important e ca mesajul referitor la situatia din penitenciare a fost transmis corect. Asta conteaza. E mai mult decat fac sefii ANP-ului. Si lor nu le mai cauta nimeni nod in papura.

   Like

   1. Nu e vorba de ” nod” dle Presedinte!Cand vorbesti in numele tau..e una,te afecteaza numai pe tine.Cand vorbesti in numele unora…iti asumi o mare raspundere fiindca ii poti afecta pe toti.Cand apari pe sttcla,ca un mare lider,nu poti veni in camasa, asa cum stai in casa….dar nu e tot.Trebuie sa te exprimi elevat si chiar sa ai claritate in exprimare.Nu l-am auzit pe ‘colegul” de la politie la dlui Florin…..sa vedem cine pierde!

    Like

   2. Personal, salut efortul si bunele intentii. Nu putem fi la standardul la care sunt unii care fac asta ca si meserie. Si, chiar daca ma repet, e oricum mult mai mult decat face ANP.

    Like

  2. Domnule Florin mai luati-l si pe Stefan si mergeti mai des la posturile TV pentru ca asa aud guvernantii astia de noi. Sa auda lumea ce griji si nevoi avem si noi. Directorii astia si-au luat-o in cap rau de tot si nimeni nu ii mai targe de maneca. Nu mai stati ascunsi in ANP ala ca in barlog ca ursii. Oricum apreciez gestul de a aparea la tv. Tineti-o tot asa.

   Like

Comments are closed.