Mult zgomot, zero rezultate. In schimb, multa aroganta. Astia-s Ciolos, Pruna si gasca sfertocrata. Asa ca #goPruna, #goCiolo.

penitenciare-info_468x60

Dacian Ciolos nu a cazut intr-o capcana intinsa de fierea lenesa a domnului Liiceanu ori de hormonii sprintari ai doamnei Pora, atunci cand a zis ce-a zis. Pe Dacian Ciolos nu l-a luat gura pe dinainte,  facand gafa monumentala pe care a facut-o. Dacian Ciolos a venit chitit sa spuna „glumita” sa de orezar (priviti inregistrarea si veti observa ca atunci cand Gabriel Liiceanu a vrut sa ia cuvantul, Dacian Ciolos nu l-a lasat, insistand ca mai vrea sa faca o precizare. Si a facut-o! Cea cu A3 si mocirla).

(…)

Apropo de „prea-cinstitul” Dacian Ciolos. Acesta a mintit grosolan, in emisiunea lui Mihai Gadea, cand a incercat sa explice minciuna Ralucai Pruna la CEDO sustinand ca aceasta s-ar fi referit la promisiuni neindeplinite ale unor guverne anterioare (Ciolos: „Dna ministru a explicat. Noi ca tara si guvernele Romaniei s-au angajat de multe ori si nu s-au tinut de cuvant. Despre asta este  vorba. Nu mai putem continua cu genul acesta de lucruri”).

In realitate doamna Pruna (http://www.mediafax.ro/social/declaratie-uluitoare-a-ministrului-justitiei-raluca-pruna-in-fata-csm-am-mintit-la-cedo-ca-am-asigurat-buget-pentru-sapte-penitenciare-video-15780817) s-a referit exact la guvernul din care dansa face parte, la guvernul Ciolos (care, chiar el a comis ”genul acesta de lucruri”), deci a mintit cu buna stiinta si pe deplin informata aupra realitatii (“Stiti cum e, domnule judecator, ca la penitenciare, unde eu m-am dus si am mintit la CEDO si spun bine mintit la CEDO, ca eu am crezut ca daca mi se da o hartie sub semnatura cuiva din statul roman… Deci eu am mintit acolo spunand ca noi am asigurat buget pentru sapte penitenciare a cate 150 de milioane pentru fiecare penitenciar, ergo aproape un miliard de euro, dar astea erau niste bune intentii, pentru ca in realitate in buget noi nu avem acesti bani”).

Fac aceasta precizare pentru corecta si deplina informare a celor care inca se mai iluzioneaza ca Dacian Ciolos ar fi un prim ministru cu un altfel de profil decat politicienii huliti de la varful altor partide din Romania.  Nu! Domnia sa este parte a unei echipe politice romanesti, cu bunele si relele acesteia.

Sursa: Contele de Saint Germain – blog politic si polemic

Advertisements