Conform evz.ro a patit-o Universitatea din Pitesti, desi conducerea institutiei nu s-a simtit foarte vinovata de toata treaba asta.

penitenciare-info_468x60
UPIT a primit nota finala 5,41, cantarind greu in balanta recomandarile date de unii profesori pe cartile patronului de la PIC sau pe ale unui politist condamnat in dosarul permiselor. Raportul a fost intocmit de Coalitia pentru Universitati Curate si a fost finantat din fonduri elvetiene # In replica, rectorul Dumitru Chirlesan spune ca raportul este fabricat si are „o foarte mare spoiala stiintifica”

Potrivit unui raport intocmit de Coalitia pentru Universitati Curate si facut public de Societatea Academica din Romania (SAR), care s-a dorit a fi un „top al integritatii” din universitatile de stat romanesti, Universitatea Pitesti a obtinut doar doua stele. Astfel, UPIT a luat nota finala 5,41, cu mult sub prima clasata, Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures, care a obtinut nota 7,94 (fiind catalogata la patru stele). Studiul face parte din proiectul „Schimbarea mediului universitar prin implicarea studentilor si schimbul de bune practici” si a fost finantat din fonduri elvetiene.

Sursa: evz.ro

Advertisements