Al treILEA director repetent la management se gaseste la Penitenciarul Oradea
Al treILEA director repetent la management se gaseste la Penitenciarul Oradea

Viata bate filmul si la Penitenciarul Oradea – o puscarie in deriva, in care se cultiva de sus in jos: oportunismul, tupeul, sfidarea, obraznicia, minciuna si amatorismul. In acel paradis al deficientelor ILEA (in imagine, in stanga) devine un exemplu de reusita profesionala in penitenciare, al carui unic scop este acela de a incasa salariul directorial. Nu degeaba a fost premiat de Tat’su Mare Bejan cu cateva 50-uri la suta pentru meritul exceptional de a fi pamant uscat de flori.

Servicii penitenciare.info

Daca v-ati intrebat care-i treaba cu expresia “Al treILEA director” din titlu, va explic imediat: Pe langa evlaviosul Barba-Lata Nazare de la Aiud si penalul de calitate inferioara Feodorof de la Tulcea, se pare ca-si face aparitia vertiginos pentru a-si depune candidatura pentru al treilea post, inca vacant, de repetent la management, domnul Ioan ILEA. Si uite-asa se inchide triunghiul conjugal (Nazy, Feo si Ilea)!

Recent, o echipa de control a Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) a descoperit deficiente in fiecare sector de activitate al Penitenciarului Oradea, deficiente pe care le vom semnala in urmatoarele articole. Suntem curiosi ce masuri va lua domnul director general al ANP, Marius Vulpe, cu managerul Ioan ILEA, sau cum s-ar pronunta sefa suprema a Justitiei, Raluca Pruna, cu privire la calitatea managementului din Penitenciarul Oradea.

In urmatorul articol vom aduce in discutie deficientele de la Biroul Resurse Umane din Penitenciarul Oradea.

Advertisements