Udrea, jurnal de puscarie
Udrea, jurnal de puscarie

Inca nu stim ce contine capodopera fiind ferecata sub multe lacate. Probabil ca ne va zgudui atunci cand va primi un titlu. Cert e ca demoazela pretinde ca a sprijinit un sistem abuziv caruia i-a cazut victima. Regrete eterne!

Accesare > platforma e-commerce, Inscriere > sindicatul omnia-anp, Inscriere > exercitii proba scrisa admitere (avansat), Inscriere > simulare interviu admitere

“Sper sa nu se intample ca si cu jurnalul pe care nu-l mai am, care a disparut intre cele doua arestari. O pazesc, e sub cheie. Partea «idilica» este destul de restransa, insa este o experienta care pe mine m-a transformat, iar aceasta carte e terapia mea, modul in care m-am vindecat.

Acum ii caut un titlu care sa fie mai aproape de ce simt acum, o liniste, o fericire data de mai multa credinta pe care am regasit-o”, a declarat Elena Udrea la Romania TV.

Fostul ministru a explicat ca experienta din inchisoare a fost atat de traumatizanta, incat, atunci cand s-a apucat de scris cartea, a avut probleme cu amintirile: “Experienta a fost traumatizanta, oricat a parut din afara, am trecut cu bine, dar a fost greu de dus iar rememorarea pe perioade lungi de timp a fost foarte grea.

Au fost luni intregi in care nu puteam sa-mi amintesc momentele acelea. Cele mai multe sunt extrem de dure, lupta pe care o duc cu sistemul, experienta grea din arest, nu atat a mea, cat a celorlalte femei”, a povestit Udrea.

Elena Udrea povesteste in cartea sa si despre evenimentele care au premers arestarii sale: “In logica in care s-au petrecut lucrurile nu puteam sa nu-i pomesc pe cei care m-au trimis acolo. Eu nu mai am ce sa feresc si sa ascund, cred ca este si o datorie morala pe care o am fata de cei care m-au sustinut. Cei care erau slugi, acum sunt slugile adversarilor mei. Regret indiferenta cu care am privit cazurile care erau reclamate ca abuzuri.

Destinul a facut sa ajung la aceasta situatie pentru a putea sa ma lupt si pentru drepturile altora. Nu intelegeam ce se intampla, de aici vine regretul, ca in mod sigur am contribuit prin atitudinea mea la crearea acestui sistem. Tot acest regret ma face si sa vreau sa lupt mai departe, din acest motiv vreau sa fiu primul independent care intra in Parlament, sunt lucruri care pot fi corectate”.

Sursa: Romania TV

Advertisements