Ion Feodorof si-ale sale fapte penale
Ion Feodorof si-ale sale fapte penale

Asa cum v-am promis in articolul trecut, in prezentul articol, vom semnala opiniei publice faptele reprobabile cu caracter penal ale repetentului la management si integritate, ion feodorof (n.r. penalii se scriu cu litere mici), nimeni altul decat directorul Penitenciarului Tulcea. ion feodorof este acel tip de director de penitenciare care calca mereu pe grebla, si care nu-si revine niciodata din naucirea loviturii cozii acesteia.

ion feodorof este acuzat de ANP ca a selectionat preferential si fara respectarea aptitudinii medicale, mai multi detinuti VIP la activitati productive printre care se numara si ospatarul M.C.. Motivarea conducerii Penitenciarului este una de o stangacie sora cu prostia: activitatile desfasurate la Studioul TV al Penitenciarului Tulcea necesita o formare intelectuala peste media celorlalti detinuti de rand, inclusiv aptitudini de folosire a calculatorului, insa detinutul favorizat (M.C.), conform PMS Web, are calificarea de ospatar.

Pe langa ospatarul M.C., ion feodorof a mai favorizat si alti detinuti VIP (prieteni ai sau sau ai acolotilor sai), si anume: G.V. si C.M.R. Asadar, din analiza activitatilor la care au fost inclusi detinutii M.C., G.V. si C.M.R. au reiesit o serie de nereguli care l-au facut pe domnul Feo sa-ngroase randurile haitei de penali.

In concluzie, in Penitenciarul Tulcea exista o gama diversificata de activitati derulate cu detinutii, numai ca acestea se adreseaza limitat, anumitor detinuti, inclusi preferantial in aceste activitati, cu scopul de a beneficia de zile castig si de recompense. Va urma!

Advertisements