Ion Feodorof si-ale sale fapte penale

Ion Feodorof si-ale sale fapte penale
Ion Feodorof si-ale sale fapte penale

Asa cum v-am promis in articolul trecut, in prezentul articol, vom semnala opiniei publice faptele reprobabile cu caracter penal ale repetentului la management si integritate, ion feodorof (n.r. penalii se scriu cu litere mici), nimeni altul decat directorul Penitenciarului Tulcea. ion feodorof este acel tip de director de penitenciare care calca mereu pe grebla, si care nu-si revine niciodata din naucirea loviturii cozii acesteia.

ion feodorof este acuzat de ANP ca a selectionat preferential si fara respectarea aptitudinii medicale, mai multi detinuti VIP la activitati productive printre care se numara si ospatarul M.C.. Motivarea conducerii Penitenciarului este una de o stangacie sora cu prostia: activitatile desfasurate la Studioul TV al Penitenciarului Tulcea necesita o formare intelectuala peste media celorlalti detinuti de rand, inclusiv aptitudini de folosire a calculatorului, insa detinutul favorizat (M.C.), conform PMS Web, are calificarea de ospatar.

Pe langa ospatarul M.C., ion feodorof a mai favorizat si alti detinuti VIP (prieteni ai sau sau ai acolotilor sai), si anume: G.V. si C.M.R. Asadar, din analiza activitatilor la care au fost inclusi detinutii M.C., G.V. si C.M.R. au reiesit o serie de nereguli care l-au facut pe domnul Feo sa-ngroase randurile haitei de penali.

In concluzie, in Penitenciarul Tulcea exista o gama diversificata de activitati derulate cu detinutii, numai ca acestea se adreseaza limitat, anumitor detinuti, inclusi preferantial in aceste activitati, cu scopul de a beneficia de zile castig si de recompense. Va urma!

9 comentarii

 1. dar de pupila lui T care,dupa cum se spune i-a acordat vizita lui MC dupa care i-ar fi sters-o din calculator iar in schimb acesta i-ar fi angajat fiica la una din firmele lui din Bucuresti(stie si seful comp vizita cms D),T pe tura careia isi programeaza ppl vizite caci e mai indulgenta in schimbul unor fursecuri si a unei sticle de suc (bineanteles doar zvonuri pe care nu le verifica nimeni din esalonul superior).mai e si prietena de la socio (editat admin) aceasta venea la unitate incarcata ca un pom de Craciun(multe banane si pui la rotisor),toate zvonurile sunt de la TL unde lingaii au acces in toate pozitiile cheie

 2. Stiti ca nu exista documente care sa ateste ca detinutii astia au fost scosi la multe activitati pentru care au primit zile castig?

  1. ba mai mult, cei trei detinuti protejati de directorul feodorof puneau alti detinuti sa le faca lucrarile pentru care ei erau recompensati de unitate. nu ei faceau materialele ci altcineva dar cu stirea lui feodorof.

 3. Cumva e vorba de Ioan I. de la Oradea, care are aceleasi inclinatii, remunerate corespunzator?

  Unde s-a mai vazut ca dupa pensionare, seful pazei sa lucreze pentru un actual detinut?

  Poate doar la Poarta – Alba …

  Daca tot vin sarbatorile de iarna, asteptam DNA – ul cu colindul la Penitenciarul de pe malul Crisului Repede!

 4. Oare toti cei cu numele de Ion,Ioan sunt predispusi la actiuni de favorizare a unor detinuti VIP.Si in zona Ardealului este un „Ioan „care are asemenea obiceiuri(de favorizare ca doar despre asta se vorbeste).Mai multe detalii in episodul urmator. S’auzim numa de bine.

 5. Păi, ce era să mai facă și nea feo, după concursuri mânărite, favorizarea infractorului/infractorilor nu era decât o succesiune logică pentru o minte de milițian ca a lui și ca a „pretenilor” lui (pensionarii Dincă și Ailincăi, alte două podoabe de penitenciar, cu aceleași apucături).

Comentariile sunt închise.