A fost Ziua Nationala. Noi n-am defilat anul asta la Bucuresti. In tara da. Nu si la Bucuresti. N-o fi vrut presedintele. Ca el a stabilit cine e in timpul serviciului si cine e spectator de Ziua Nationala. Ministrul Justitiei a fost la parada si a fost si la receptie. S-a mai razboit cu TVR de Ziua Nationala. N-a avut timp sa transmita un mesaj celor pe care-i reprezinta. Constatam, nu dam cu parul de la steag.

Seful ANP si-a facut timp si a transmis un mesaj simplu si de bun simt. Apreciem. Am si preluat. Restul celor pe care i-am amintit pare c-au facut sarbatoarea asta despre propriile persoane. Johannis din motive politice. Pruna pentru ca e Pruna. N-a inteles zaluda ca functia pe care-a primit-o in urma incendiului vine si cu o responsabilitate fata de oamenii pe care-i reprezinta. Altfel ce-ai cauta fata la parada ori la destupat sampanii? In numele carei intamplari si in ce scop?

Unii directori de penitenciare s-au organizat pe plan local  si au participat impreuna cu cate-un detasament la defilare. Era bine s-o faca si ANP la Bucuresti. Nu in uniforme de parada, pentru ca n-avem. N-avem nici cea mai impresionata tehnica. Nici macar dintr-aia second-hand cumparata ca noua de pe la te miri ce armata a lumii. Asa, cu ce avem. Si, pentru cei 12000 de ofiteri si agenti din penitenciare ar fi contat.

Anunțuri