Fara parada despre Ziua Nationala

A fost Ziua Nationala. Noi n-am defilat anul asta la Bucuresti. In tara da. Nu si la Bucuresti. N-o fi vrut presedintele. Ca el a stabilit cine e in timpul serviciului si cine e spectator de Ziua Nationala. Ministrul Justitiei a fost la parada si a fost si la receptie. S-a mai razboit cu TVR de Ziua Nationala. N-a avut timp sa transmita un mesaj celor pe care-i reprezinta. Constatam, nu dam cu parul de la steag.

Seful ANP si-a facut timp si a transmis un mesaj simplu si de bun simt. Apreciem. Am si preluat. Restul celor pe care i-am amintit pare c-au facut sarbatoarea asta despre propriile persoane. Johannis din motive politice. Pruna pentru ca e Pruna. N-a inteles zaluda ca functia pe care-a primit-o in urma incendiului vine si cu o responsabilitate fata de oamenii pe care-i reprezinta. Altfel ce-ai cauta fata la parada ori la destupat sampanii? In numele carei intamplari si in ce scop?

Unii directori de penitenciare s-au organizat pe plan local  si au participat impreuna cu cate-un detasament la defilare. Era bine s-o faca si ANP la Bucuresti. Nu in uniforme de parada, pentru ca n-avem. N-avem nici cea mai impresionata tehnica. Nici macar dintr-aia second-hand cumparata ca noua de pe la te miri ce armata a lumii. Asa, cu ce avem. Si, pentru cei 12000 de ofiteri si agenti din penitenciare ar fi contat.

3 comentarii

  1. Sa te duci dracului de unde ai venit,esti cel mai prost ministru al justitiei din decembrie ’89 si pana astazi.O doamna mincinoasa si fara cuvant.Nu ma impiedica nimeni din tara asta condusa de un guvern de panarame sa strig in gura mare:PLEACA ACASA JAVRA ORDINARA.

    1. Dar de cand tea_i facut asa rau si agresiv, mai nea Hilohe, ca nu am auzit de tine ca lider de sindicat.

Comentariile sunt închise.