Raluca Pruna pe urmele lui Traian Basescu
Raluca Pruna pe urmele lui Traian Basescu
Raluca Pruna, ministrul de Justitie, a perifrazat o formula utilizata si de Traian Basescu la prezidentialele din 2004 – “Nu pot ei fura cat putem noi vota.”, incheindu-si postarea pe Facebook cam asa: “Nu pot ei manipula cand putem noi judeca ”

Minstrul Justitiei, Raluca Alexandra Pruna, a postat pe pagina sa de Facebook “cate ceva” (cum spune insasi doamna ministru) legat de “manipularea desantata, fara scrupule si fara atentie functionala la semnificatia cuvintelor” a mass-mediei din Romania.

Suparare se trage, pare-se, de la stirile aparute in presa potrivit carora doamna R. Pruna ar vrea desfiintarea DNA si DIICOT. Pe langa supararea asternuta in sufletul doamnei ministru isi mai face loc si amuzamentul (R. Pruna: “Ce este cel mai amuzant este ca marii aparatori ai celor doua structuri de parchet sunt cei care le-ar vrea desfiintate si care adesea le critica.”).

Doamna Pruna, “De-o fi una (DNA), de-o fi alta (DIICOT)… Ce e scris si pentru noi,/Bucurosi le-om duce toate, de e PSD, de-oti fi voi (eg. Tehnocratii), asa ar fi scris un Eminescu contemporan. 

Si-acum, doamna Pruna, vorba “unui chibit cu pretentii de game changer” (n.r. R. Pruna), dumneavoastra credeti ca “intreg Aliotmanul sa se-mpiedice de-un ciot?”. Aliotmanul asta de pesedei, peunerei, penelei, userei si-altii ca ei.

Advertisements