Raluca Pruna pe urmele lui Traian Basescu. Despre desfiintarea DNA si DIICOT. 

Raluca Pruna pe urmele lui Traian Basescu
Raluca Pruna pe urmele lui Traian Basescu
Raluca Pruna, ministrul de Justitie, a perifrazat o formula utilizata si de Traian Basescu la prezidentialele din 2004 – “Nu pot ei fura cat putem noi vota.”, incheindu-si postarea pe Facebook cam asa: “Nu pot ei manipula cand putem noi judeca ”

Minstrul Justitiei, Raluca Alexandra Pruna, a postat pe pagina sa de Facebook “cate ceva” (cum spune insasi doamna ministru) legat de “manipularea desantata, fara scrupule si fara atentie functionala la semnificatia cuvintelor” a mass-mediei din Romania.

Suparare se trage, pare-se, de la stirile aparute in presa potrivit carora doamna R. Pruna ar vrea desfiintarea DNA si DIICOT. Pe langa supararea asternuta in sufletul doamnei ministru isi mai face loc si amuzamentul (R. Pruna: “Ce este cel mai amuzant este ca marii aparatori ai celor doua structuri de parchet sunt cei care le-ar vrea desfiintate si care adesea le critica.”).

Doamna Pruna, “De-o fi una (DNA), de-o fi alta (DIICOT)… Ce e scris si pentru noi,/Bucurosi le-om duce toate, de e PSD, de-oti fi voi (eg. Tehnocratii), asa ar fi scris un Eminescu contemporan. 

Si-acum, doamna Pruna, vorba “unui chibit cu pretentii de game changer” (n.r. R. Pruna), dumneavoastra credeti ca “intreg Aliotmanul sa se-mpiedice de-un ciot?”. Aliotmanul asta de pesedei, peunerei, penelei, userei si-altii ca ei.

Anunțuri

18 comentarii

  1. Ceva de străduinţă ar fi la „contemporat” , pricina e că…n-ul ăsta ghiduş pare înşelător de aproape de teu …

   1. La fel de repede cum vei dispărea si tu dacă continui sa faci pe șmecherul pe burta goală.

  2. are dreptate ,aici, scriitorul cel mic si mi-as permite , cu toata dragostea, sa parafrazez un celebru croitor „nu va mai uitati la croiala, fiti mult mai atent la calitatea materialu lui”….

   1. aveți perfectă dreptate si astia care se manifesta ,majoritatea se dau in stamba ,dar ….”nu se pot ei exprima cat putem noi caricaturiza…”

 1. mă scuzaţi domnule administrator dar eu nu am înţeles articolul ăsta şi l-am citit de vreo patru ori…. mă interesa doar dacă e de bine sau e de rău…

Comentariile sunt închise.