RECOMANDARE Despre teoria evolutiei
RECOMANDARE Despre teoria evolutiei

Salutam aparitia unui nou site despre penitenciare. Inceput bun, despre teroria evolutiei directorilor de prin sistemul penitenciar. Recomandam.

Accesare > platforma e-commerce, Inscriere > sindicatul omnia-anp, Inscriere > exercitii proba scrisa admitere (avansat), Inscriere > simulare interviu admitere

(…)

Explicatia oamenilor de stiinta este urmatoarea: nu exista in Bosnia piramide, pentru ca nu existau asezari umane in acea perioada, prin urmare piramidele nu sunt altceva decat formatiuni naturale formate prin eroziune. Pai, masuratorile si expertizele arata cu totul altceva: dorinta de mentinere a mistificarii istoriei recente si nesimtirea autoritatilor.

Acum, hai sa vedem cine s-a mai catarat in piramida manageriala din sistemul penitenciar. Din fotografie, din spatele imputernicirilor „fara numar”, Florentin Muscalu ne priveste dintr-un birou, tinand in maini o agenda, sau poate un HDD. In curand se va instala intr-un alt birou directorial, la Constanta, pentru ca este proaspatul promovat la concursul organizat de ANP pentru functia vacanta de acolo.

Un concurs cu ceva hibe, conform observatorilor sindicali, adica lipsa de transparenta, fortarea Ordinului MJ nr. 2478/2010, cu privire la desemnarea membrilor Comisiei, cu lacune privitoare la intelegerea prevederilor ordinului, cu nereguli proceduralee, intr-o anexa atasata la procesul-verbal incheiat cu ocazia finalizarii concursului pentru functia de director.

Sursa: https://sindicatsinpen.com

Advertisements