Problemele de la concursurile de admitere lasa urme
Problemele de la concursurile de admitere lasa urme

Deocamdata doar pe garduri. ANP e destul de ezitant si umbla cu jumatati de masura, atunci cand binevoieste a face verificari. De data asta se intampla la Centrul de Detentie  Buzias. O forma de exprimare a neputintei in fata sistemului, care – ipocrit – indeamna la folosirea instrumentelor la indemana pentru a contesta. Care contestatii, de regula, sunt solutionate in minus.

Accesare > platforma e-commerce, Inscriere > sindicatul omnia-anp, Inscriere > exercitii proba scrisa admitere (avansat), Inscriere > simulare interviu admitere

Angajatii Centrului de Reeducare de la Buzias au descoperit zilele trecute pe gardul institutiei mai multe mesaje adresate, se pare, conducerii unitatii.

Angajatii centrului cred ca mesajele au fost scrise de catre cativa candidati nemultumiti de modul in care s-au desfasurat examenele pentru ocuparea functiilor de agenti, ce au avut loc in ultimele luni. In ultima perioada, pe retele de socializare au circulat mai multe mesaje in care cativa candidati declarati respinsi au contestat modul de desfasurare a concursului.

Reprezentantii institutiei au negat ca mesajele ar fi aparut pe gardul centrului, insa au condamnat modul de exprimare al nemultumitilor si sustin ca acestia puteau contesta rezultatele. Mesajul a fost curatat cu bidineaua, astfel ca acum gardul arata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Sursa: lugojinfo.ro

 

Anunțuri