ce-nu-spune-pruna
Ce nu spune Pruna?

Ministresa tot aminteste despre scriitorii din penitenciare. Subiect minor si simplu de gestionat, dar pe care si l-a facut steag. Ce nu spune Pruna e ca n-a luat nicio masura in legatura cu cei care au permis, finantat sau beneficiat de fenomenul “scriitorii” din penitenciare. N-am vazut pe nimeni la DNA inca si n-am vazut nicio liberare conditionata obtinuta prin frauda anulata. Tipic dealtfel guvernarii sfertocrate.

Accesare > platforma e-commerce, Inscriere > sindicatul omnia-anp, Inscriere > exercitii proba scrisa admitere (avansat), Inscriere > simulare interviu admitere

„Eu cred ca suntem intr-o tara, suntem intr-o societate care trebuie sa se intrebe ce anume vrea sa faca. Pe de-o parte, avem foarte, foarte multi doctori, avem un nivel foarte mare de lucrari asa-zis stiintifice scrise intr-un mediu penitenciar, despre care cu totii recunoastem ca are conditii precare. Pe de alta parte, iata, noi am dat un examen la Ministerul Justitiei si va spun foarte sincer ca este foarte greu sa poti sa selectezi pe cineva.

Deci, calitatea invatamantului in Romania pe de o parte scade, pe de alta parte avem nenumarati doctori, cu pretentia de a scrie lucrari cu caracter stiintific. Eu am incercat sa abrog aceasta prevedere. Raman la parerea ca nu este locul cercetarii stiintifice in penitenciar”, a spus Raluca Pruna, la Digi 24.

Advertisements