Ministrul justitiei nu rateaza nicio ocazie sa se exprime plastic, cum spunea dupa motiunea  pe care a incasat-o post miniciuna la CEDO. Zice c-ar fi “ar fi un lucru intolerant” definirea familiei ca uniunea dintre un barbat si o femeie. Tolerant banuiesc c-ar fi sa acceptam orice alte aranjamente.

Accesare > platforma e-commerce, Inscriere > sindicatul omnia-anp, Inscriere > exercitii proba scrisa admitere (avansat), Inscriere > simulare interviu admitere

“Eu cred ca sunt cetateni romani care traiesc in cupluri heterosexuale si aleg sa nu se casatoreasca si exista cupluri formate din persoane de acelasi sex care aleg sa nu se casatoreasca sau sa se casatoreasca si toate aceste cupluri merita protectie.

Societatea s-a schimbat, suntem in alt mod social peste tot in lume, e nevoie ca si Romania sa discute despre asta, sa o faca fara patimi si responsabil, sa nu ne izolam. A avea o definitie restrictiva ar fi un mod netolerant.

Face parte din identitatea cuiva modul in care alege sa traiasca, asa cum identitatea mea e de roman, cred ca pot avea o identitate care tine de identitatea mea sexuala. Rostul legii e sa protejeze toti cetatenii, eu cred ca suntem o democratie matura”, a explicat Raluca Pruna.

Comentariul Ralucai Pruna vine in contextul in care Coalitia pentru Familie a depus o initiativa de modificare a Constitutiei, alaturi de trei milioane de semnaturi, pentru definirea familiei. Principalele partide s-au angajat sa sustina demersul si sa declanseze un referendum pe aceasta tema in primavara anului viitor.

Sursa: stiripesurse.ro

Advertisements