Amanari in serie pentru detinutii-vip
Amanari in serie pentru detinutii-vip

Nici detinutii-vip nu mai sunt ce erau o data. Mircea Basescu nu pleaca acasa la prima comisie pentru c-a constatat instanta ca n-a dat dovezi temeinice de indreptare. Adamescu, desi s-a pravalit prin toaleta puscariei, nici dansul. Ieri, a fost refuzat chiar si Voiculescu.

Lovitura dura incasata de Dan Voiculescu. Desi spera sa fie eliberat conditionat cat mai curand, acest vis este departe de realitate. Cazul sau a fost amanat zece luni de catre comisia de penitenciar, anunta hotnews.ro, care citeaza surse din Administratia Penitenciarelor. Initial, purtatoarea de cuvant a penitenciarului Rahova, Gabriela Livadariu, anunta ca cei din Comisia Penitenciarului vor da o sentinta favorabila ce urma sa fie confirmata sau nu de justitie, la Judecatoria Sectorului 5. Potrivit unor surse anterioare, Voiculescu ar fi urmat sa fie eliberat conditionat, dar ultimele informatii sustin exact contrariul.

Comisia de eliberare conditionata a Penitenciarului Rahova s-a reunit vineri pentru a lua o decizie in ceea ce priveste o eventuala eliberare a lui Dan Voiculescu. Se pare, insa, ca aceasta a decis sa amane hotararea. Voiculescu indeplineste conditiile pentru a fi eliberat din inchisoare, dar exista suspiciuni atat asupra celor 11 carti pe care le-a scris in spatele gratiilor, cat si asupra zilelor de munca efectuate. In plus, el nu a platit prejudiciul de 60 de milioane de euro.

Instanta l-a condamnat pe acesta la zece ani de inchisoare in data de 8 august 2014, in urma dosarului ICA, dar Voiculescu beneficiaza de reducerea pedepsei pentru ca are peste 60 de ani, mai spune sursa citata.

Sursa: stiripesurse.ro

Advertisements