Sa nu lasam realitatea sa strice un titlu bun

Sa nu lasam realitatea sa strice un titlu bun
Sa nu lasam realitatea sa strice un titlu bun

Mediafax relateaza despre „Ancheta la Penitenciarul Iasi dupa ce un detinut s-a spanzurat dupa 3 zile de inchisoare”. Nici n-ai zice ca este o procedura standard la un asemenea incident, daca citesti cum a fost preluata informatia.

Accesare > platforma e-commerce, Inscriere > sindicatul omnia-anp, Inscriere > exercitii proba scrisa admitere (avansat), Inscriere > exercitii proba scrisa admitere (gratuit), Inscriere > simulare interviu admitere

Un barbat de 47 de ani, care ispasea o pedeapsa de aproape 3 ani de inchisoare pentru furt calificat, s-a spanzurat noaptea trecuta cu un cearsaf in Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, echipajul SMURD care a intervenit nemaiputand sa faca nimic pentru el, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4 comentarii

  1. Inainte de a intra in conservare, o perioada, am ramas datori cu coronitele de lauri. Pentru ca noi nu dam doar cu piatra si nu suntem antiM, adica ‘anti manager tot ce misca’, Ne-a fost foarte greu, aproape ca era gata-gata sa nu le mai acordam anul acesta (coronitele cu dop). Doar doi definitivi au cucerit marele premiu de „custodele anului 2016”, respectiv, dl. Habalau Mihai de la Targu-Mures, Becheanu Adrian de la P.Craiova. De asemenea, il remarcam si pe DGA Halchin (scor 4-3) si Muscalu Florentin-P.Giurgiu (misiuni la limita, om de sacrificiu, scor 5-2, cei de la Galati vor sari ca arsi, desigur), felicitari si d-lor Miklos Zoltan-imp.,Poiana Petru-imp. Sa fiti sanatosi, va vrem langa noi si…numai bine! Pana atunci, premiile va vor fi inmanate de catre raspandacii nostri din teritoriu. Multumim si gazdelor, au fost omenosi, trebuie sa recunoastem. Pentru un timp, vom incerca sa tragem si la caruta noastra privata, pana la noi comunicari. Asa se poarta, dupa cum se vede. Sa auzim de bine 🙂

  2. Eseu. Va fi o lucrare de mare exceptie. Va fi o capodopera, un masterpiece, un fel de „Cumintenia Pamantului” de nea Costica din Hobita. Da, asa va fi, cu siguranta, noua opera de arta a maestrului gigi de la Gherla, intitulata „Profilul noului manager”. Si daca nu va fi incununata cu 50%, inseamna ca altii nu se vor pricepe la fineturi, nu maestrul. Pacat, insa, ca atunci cand va fi gata opera de arta, cand va fi ea gata de tot, toate posturile de manageri noi se vor fi ocupat de catre nasi si fini, sotii si cumetri, fii si fiice. Iar opera maestrului gigi, „profilul nou de manager”, facuta la cumanda domnului vulpe, va fi in van? Nu, niciodata. Posturi de manageri in PC1 vor exista cat vor fi si puscarii in patria noastra draga. Nimic nu va fi in van. Noul manager al puscariilor ne va lumina calea. Pana la alegerile de luna viitoare, desigur. (in loc de o :duminica placuta, in continuare!)

    1. Mă tem că trebuie privit cu ochi critic orice tentativă de „reformă”. Asta cu atât mai mult cu cât e patronată de Vulpe, care, prin definiție e mai mult o frână în calea progresului, a se vedea modul în care a folosit grupa de intervenție pe post de demolatori-instalatori, la Iași.
      Din păcate, lucrurile merg la Iași din inerția lungului mandat nemeritat al lui Vulpe.

      1. Lucrurile nicaieri, in nicio entitate nu merg din inertie, merg pt ca personalul care isi respecta meseria si statutul, indiferent de grad si functie isi fac treaba asa cum trebuie si pt care implicit sunt remunerati, chiar daca uneori nu pe masura responsabilitatii fiecaruia.

Comentariile sunt închise.