La Poarta Alba, la Cacanarie

Ziceam ca revin cu detalii. Un detinut favorizat se intalneste cu sotia la un punct de lucru numit Raja (imagine stanga). Silviu Corbeanu se numeste, fost mare politist de frontiera corupt. Se intampla la Poarta Alba, la Cacanarie (video in centru). Tot Mate si Banuta sunt cei care sunt acuzati ca-l favorizeaza si ca ulterior au pus presiuni pe detinuti sa nu spuna. Pentru conformitate si o imagine de pe Facebook-ul favorizatului (dreapta).

Accesare > platforma e-commerce, Inscriere > sindicatul omnia-anp, Inscriere > exercitii proba scrisa admitere (avansat), Inscriere > exercitii proba scrisa admitere (gratuit), Inscriere > simulare interviu admitere

Interesant ca desi sunt disponibile imagini si filme color ANP face verificari pornind de la niste fax-uri neclare si pe care nu se poate distinge exact fetele impricinatilor. Probabil c-o sa mai vedem pensionari, avand in vedere ca ANP nu e in stare sa ia masuri. O demonstreaza scandalul scriitorilor, care a fost deja ingropat.

Sigur, denuntatorul este un alt detinut si, la fel de sigur, are motivele lui pentru a face sesizarile. De acord. Totul trebuie luat sub rezerva, pana cand cei in drept se vor pronunta. Ceea ce nu inseamna, desigur, ca este normal sa fie acoperite toate aceste presupuse nereguli. Si, unde? La Poarta Alba, penitenciarul vip-urilor.

PS. N-as fi insistat, dar dupa scurta referire de azi de dimineata au inceput vreo 2 sa ma injure. Am devenit deci interesat. Si, voi mai reveni. Pare din ce in ce mai interesant. Ce spuneti domnilor Mate si Banuta?! Ce zici ANP?!

UPDATE 09.10.2016 ora 19.00 (Preluare B1TV in jurnalul de la ora 18.00)

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

3 gânduri despre „La Poarta Alba, la Cacanarie

 1. Pare, din ce se vede aici, ca respectarea legalitatii la penitenciarul cu „cacanaria”-raja, e un lux teoretic.
  Adica nimeni din acea comisie de selectionare la munca nu s-a obosit sa se deplaseze in teren ca sa vada ce intindere are acel punct de lucru.
  Si nici macar nu isi pun problema daca unii detinuti au rude care lucreaza acolo, nasi sau fini, dupa caz.
  Dupa ce se intampla chestii dintr-astea, nu se obosesc nici sa rezilieze contractele cu punctele de lucru dubioase.
  Care sa fie secretul? Se vine cu justificari de genul: „ma plimbam prin curtea puscariei si a venit cineva la mine si mi-a zis:<> Eu:<>”
  Si, mirare, l-au pus director adjunct cu japca. Sanctionat, cu dosarul naspa, cazura la examen. Nici o problema, mai na o juma` de punct, mai vere, si tot director adjunct se cheama ca esti, chiar si dupa contestatie.
  Ce sa va zic? De tot cacatul pare situatia.

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

<span>%d</span> blogeri au apreciat: