Platforma de e-commerce a penitenciare.info

stencil.blog-post-feature

penitenciare.info – portal e-commerce | Acceseaza

Asa cum am promis platforma online pentru achizitie echipament este functionala si poate fi accesata AICI. Mai jos cateva detalii pentru cei interesati. Pe viitor extindem si la alte produse si servicii.

Pregatire proba scrisa (Gratuit) – Inscriere | Pregatire proba scrisa (Avansat) – Inscriere | Simulare interviu (Online) – Inscriere | penitenciare.info – portal e-commerce | Acceseaza

IMPORTANT. CITITI INAINTE DE A COMANDA.

1. Consultati cu atentie lista de produse inainte de a comanda, folosind optiunea „ALL PRODUCTS” aflata in partea drepta a platformei e-commerce. Acolo unde aveti intrebari, va stam la dispozitie.
2. Preturile oferite sunt cele stabilite de producator. Nu practicam niciun adaos comercial, scopul principal fiind acela de a facilita preluarea acestor comenzi pentru dumneavoastra.
3. Sistemul de incasare functioneaza in US$, insa plata se poate face folosind orice card de debit sau credit Maestro sau Visa, in orice valuta. Comanda pentru dumneavoastra se face automat, imediat ce ati platit.
4. Pentru comenzi cu plata ramburs, va rugam sa folositi acest FORMULAR.
5. Detalii despre produse (carcateristici, imagini, masuri, etc) gasiti si la AICI.
6. Momentan oferta este limitata la produsele din lista. In perioada urmatoare producatorul isi manifesta intentia ferma de a diversifica gama de produse oferite.
7. Nu toate produsele au o imagine de calitatate disponibila, acestea vor fi actualizate in perioada urmatoare, pe masura ce primim si sugestii din partea dumneavoastra.
8. Termenul de livrare depinde de prezenta in stoc a produselor comandate si de ciclul de productie, insa nu va depasi 15 zile de la data preluarii comenzii.
9. Pentru intrebari in legatura cu platforma de e-commerce si suport tehnic ne puteti contacta la office@penitenciare.info. Puteti deasemena folosi direct optiunea „CONTACT” aflata in partea drepta a platformei e-commerce.
10. Pentru detalii in legatura cu produsele oferite puteti contacta direct Sadmitex Industries SRL la office@sadmitex.ro.
11. Distributia este realizata de catre producator prin Fan Curier sau, dupa caz, Posta Romana.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: